2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دلم برای چهره های نچرال تنگیده😁

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 69 پست
فیلر خیلیییی ریسک و خطریه مواظب باش اصلا ی مدت توجه نکن به بینیت بنظرمجسارتا هزینه عملت چقدر شد؟!؟من ...

۶۰ عمل کنن که خوبه  اشنای  ما از ترکیه اومده اینجا  یه دکتر بهش گفته ۱۴۰ تومن  یکیشم  گفته  ۱۰۰  البته بهترین دکترای  شهرن

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶۰ عمل کنن که خوبه اشنای ما از ترکیه اومده اینجا یه دکتر بهش گفته ۱۴۰ تومن یکیشم گفته ۱۰۰ الب ...

اره ۶۰ عمل میکننن و خیلی هم عالی در میارن

شاید اینا تهران باشن من اهواز عمل میکنم 

آفرین همینه اصلا نمیدونم چه حکمیه ک راجب همه چیز همه کس اظهار نظر بشه اصلا همون خانومی ک میگفت پول ع ...

اخه خیانت ربطی به عمل و حجاب نداره

اون ها انتخابه شخصیه

تقصیر زن بدبخت اون مرد خائن چیه

به چند شکل میتونه فیس و پوست اش عوص کنه 

من الان موهام لخته چجوری هم صاف باشم هم فر تا با بقیه خانم ها برابر باشم

چجوری چشمامو ۳ رنگ کنم

والا 🤕 من همینم ک هستم

نباید بیام سایتت بیرونم کنیدددد 

اخه خیانت ربطی به عمل و حجاب ندارهاون ها انتخابه شخصیهتقصیر زن بدبخت اون مرد خائن چیهبه چند شکل میتو ...

دقیقققااا

باید بپذیرفت خیانت هیچ ربطی به ظاهر نداره همش به ذات 

بخدا مامان من ی ظاهری داره اصلا نگم نچراله ولی فوق العاده زیباااا خیلییییی قشنگه خیلییی هر جا باهم میریم فکر میکنن خواهر بزرگترمه🤣😁هیچکس باورش نمیشه ی دختر ۱۹ ساله داره ولی بابام از اول داره خیانت میکنه بهش 

@sahrar‍ @سبزپستههی‍ عزیزم شما اجازه دادی توی تاپیکت صفحه۳ بود فکنم به خانومایی ک عمل کردن بگن ابزا ...

عزیز جونم حالت چطوره رو به راه هستی ایشالله 

شما دیدی جای که من بگم اون فردی عمل زیبای انجام دادن ابزار ج.نسی هستن؟ 

بنده همچین حرفی نگفتم 

زیباجانم...سوال حس ششم جواب نمیدم🙏🥰                   لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستید🥲🥲                          الهی حاجت روا بشید❤

عاشقت شدم‌ک😂🤣🤝خیلی بامزه گفتی منم‌واسه ژل لبم اول مطمئن شدم میتونم برای ترمیم پول جور کنم بعد اقد ...

فدات شم عزیززم 😂😂مرسیی از ابراز محبت و لطفت 

دقیقا متاسفانه خیلیا یاد گرفتن فقط دیگرانو نهی کنن و حال بقیه رو بگیرن 

عزیز جونم حالت چطوره رو به راه هستی ایشالله شما دیدی جای که من بگم اون فردی عمل زیبای انجام دادن ابز ...

خیر روی صحبتام با کاربر سبز پسته‌ای بود.شمارو تگ کردم ک صحبتای پست اول استارترو بخونید

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
وا چرا اتفاقا اینجوری تصور کن که به خدا خیلیاشون دستشون به پول نمیرسه سر همین عقده پراکنی میکنن یا م ...

اره واقعا 😂😂😂👌🏻

مرسی بابا وقتی که گذاشتی عزیزم

حتما

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿