2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک دلم برای چهره های نچرال تنگیده😁

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 69 پست
والا بعضی نچرالا انقد زشتن پول داشتن میرفتن عمل میکردن از رو عقده به عملیا گیر میدنخودم نچرالم ولی ن ...

میفهمم چی میگی و متوجه ام کدوم دسته رو میگی 

شما به چشم خودت نچرال معمولی هستی شاید به چشم های یکی دیگه نچرال زیبا باشید

حرف من اینه واقعااا انتخاب های هر کسی به خودش مربوطه 

مثلا من و شما پلنگ نمی‌پسندیم ولی یکی دیگه میپسنده 

الان هیچ کدوم از ما بهم آسیب نرسوندیم و به نظر هم احترام گذاشتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من منظور از عملی بودن رو متوجه نمیشم 

یعنی به کسی که فقط دماغ عمل کرده هم میگن عملی و به کسی هم که سر تا پا جراحی داشته هم میگن عملی؟

انسان ها به میزان تهی بودن درونشان نمایش بیرونی بیشتری دارند.

ذووق که اره دارمولی استرسمم زیااادهاره بابااا ادم باید تعادل داشته باشه در عین سادگی قشنگ باشی

استرست طبیعیه سعی کن کنترلش کنی 

تا یکسال بعد عملت تازه بینی فرم واقعیشو میگیری 

حسابی باید صبوری کنیممم😂🥲🤭

من اون تاپیک ندیدم ولی جراحی صرفا زیبایی نیاز به مشاوره روانپزشک باید داشته باشن تا شروع کننده یسری اختلال برای فرد نباشن...و همیشه یه عده زرنگ هستن نچرال ترین تغییرات نامحسوس و جراحی تو صورت تشخیص میدن 😅😅

استرست طبیعیه سعی کن کنترلش کنی تا یکسال بعد عملت تازه بینی فرم واقعیشو میگیری حسابی باید صبوری کنیم ...

مشکل اینه اصلا صبور نیستم😭😂

شما نوبت گرفتی یا دنبال دکتر

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
منم که مثلا رفتم دماغ عمل کردم گند زد دکترم شده اینه دقم😂 گردنم نگرفت

عزیزم چه بد ناراحت شدم‌واقعاااا

اما فدا سرت 

میتونی به ترمیم فکر کنی اگ هم حوصلشو نداری 

روی زیبایی های دیگت تمرکز کن🫶مطمئنم به جز بینی پر از قشنگی‌ هستی 

عزیزم چه بد ناراحت شدم‌واقعاااااما فدا سرت میتونی به ترمیم فکر کنی اگ هم حوصلشو نداری روی زیبایی های ...

قربونت❤

ترمیم فعلا پولشو ندارم شاید در آینده جور شد واقعیت خیلی دلم به عمل دوباره هم نیست به خاطر دردسرش

نمیدونم شاید با فیلر درست بشه 😑 فعلا امیدم به اینه 

برای جمیع اموات و شهدا صلوات 💕
من اون تاپیک ندیدم ولی جراحی صرفا زیبایی نیاز به مشاوره روانپزشک باید داشته باشن تا شروع کننده یسری ...

بله این حرفه شما درسته و خب تشخیص بدن مشکلش چیه؟! 

من حرفم اینه باید بپذیرفت، دخالت نکرد، و احترام گذاشت 

من دندونام خیلیییی خوبن خیلییی ولی آجیم اینجوری نبود و خب هم ارتودنسی کرد هم‌ الان قصد کامپوزیت داره الان یکی بیاد ما رو باهم مقایسه کن یا کار خواهرم و ببر زیرسوال واقعا درست نیست خودم دارم میبینم از اون موقع تا الان آجیم چقدر اعتماد بنفسش بیشتر شده و صد البته زیباتر 

والا من تا الان روی صورتم کاری نکردم معمولیم ولی دوست دارم انجام بدم در آینده 

ولی در کل طرفدار عمل زیبایی هستم خب چرا ادم از علم و تکنولوژی استفاده نکنه؟ زمان غارنشینا بود که آدما مجبور بودن با اونی که هستن بسازن الان عصر، عصر رقابت در زیباییه مگه آدما جایی امضا دادن که باید دماغ گنده شونو هرجور شده تحمل کنن؟ 

بعدم نچرال خوبه ولی نچرال خوشگل مثل افسانه پاکرو یا سیمین حیدری وگرنه فیلمای دهه هشتاد رو که میبینی حالت بهم میخوره از دندونای نامرتب و ابروهای نازک و بد حالت و صورتای پرچین و دماغای افتاده و غیره

دورهم کتلتو بزنیم و بریم اسرائیل رو محو کنیم🎀😌

اول به نظرم درسته جماعت میگه نچرال ولی همین الان عکس یه خانم که دماغش عمل نیست رو بزار حتی زیبا هم ب ...

متوجه هم چی میگی 

آره واقعا آدم باید خیلییی مواظب باش بقول شما ی دود دو دود نشه دودوری دود😅🤭

بالاخره هستن افراد این مدلی

من حرفم اینه احترام بذاریم همین!!

توی اون تاپیک بوی حسادت و طرز فکر های عجیب و غریب میومد 

دلیل طلاق و خیانت وعمل و پلنگ ها می‌دونستن 

در صورتی ک چشمه خیانت از جای دیگسس

من منظور از عملی بودن رو متوجه نمیشم یعنی به کسی که فقط دماغ عمل کرده هم میگن عملی و به کسی هم که سر ...

عزیزم این ی اصطلاح ک جامعه گذاشته 

بنظرم باید ی اسم دیگه بزارن روی هر دو 

مطمئننن به کسی ک فقط بینی عمل کرده نمیشه گفت عملی 

کلا درست نیست استفاده از این کلمه برای هر دو گروه 

منم چن روز دیگه عمل بینی دارماون تاپیک و دیدم خورد تو ذوقم

وا چرا اتفاقا اینجوری تصور کن که به خدا خیلیاشون دستشون به پول نمیرسه سر همین عقده پراکنی میکنن یا مثلا اجازشو ندارن یا چ میدونم عمل کردن بدتر زشت شدن یا ...

فقط ی عده ی خیلی کم هستن که نظر واقعیشون بدون داشتن هیچ محدودیتی نچرال بودنه اگر نه بقیشونم هر وقت موقعیت هر چیو داشته باشن صد درجه بدتر از شما و امثال شمان 

من خودم نچرالم اما از کی تا حالا نچرال بودن یعنی زیبا بودن؟مضخزفاتی که ی عده از خودشون دراوردن 

من خودم نمیرم چون یک اینکه  اگر قرار بشه ی سال ژل بزنم ی سال پول نون نداشته باشم پس صد سال نمیرم مگر که انقدر پشتوانه ی مالی قوی داشته باشم که ..

دو اینکه ادم ترسویی هستم 

من صد تا دکتر زیبایی دیدم که خودشون از همه جلوتر کارای زیبایی رو انجام میدن 

در ضمن خیلیا مثلا ننه قمر جاریشونه رفته سه کیلو ژل پیش اقدس خانم زده فکر کردن به اون میگن کار زیبایی 😂تو اراییشگاه بوگندو

نه جونم هر کسی پول عملا رو نداره عمل درست و درمون ها 

جز اون عده ی معدود و محدود بقیش از حسادت و نتونی خودشونه 

برو مبارکت اگر فکراتو کردی و دلت پیش عمل هست و دکترتم خوبه 

فقط قبلش هعوارض و همه چیشو بپرس لااقل از هوش مصنوعی که بیطرف جواب میده بپرس

الان من دماغم خودش خوبه مشکلی نداره ولی از بس همه عمل کردن میگم کاش میرفتم عمل میکردم حس عقب افتادن و امل بودن میکنم بعد باز میگم نه بشین سر جات همینجوری خوبه 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...