پدرمینا تازه رفتن تو یه ساختمون ۶واحده که حیاط خیلی بزرگی داره.خونشون همکفه پنل کولرمون گذاشتیم تو حیاط (حیاطی که کلا جدا از پارکینگاست وتو مسیر رفت وآمد نیس) حالا یه نفر از همسایه های بقیه رو هم با خودش همصدا کرده که نباید پنل رو زمین باشه یا بزارید تو پنجره یا سرپشت بوم.گفتم مشکلش چیه گفت باد گرم داره گفتم چه فرقی میکنه بادگرم از پایین بیاد یا از پنجره؟بعد میگه نه کلا مشاعه....حالا پارکینگا هم تو سند خونه نیستن وهمسایه ها بین خودشون توافق کردن منم به مادرم میگم حالا که مشاع مشاع میکنن تو هم بگو پارکینگا مشاع هست وما هر جا بخوایم پارک میکنیم مادرم میگه درگیر نمیشم پنلو جابجا کنیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره اسپیلیت هست ولی اطلاع برقی ندارم ازش...زورم از رفتارشون میاد روز اول بجای خوش آمدگویی یه شورا پش ...
مثل طبقه اول ما که نمازو روزش بخوره تو فرق سرش در پارکینگو میکوبن خودشون بعد رفته مامور آورده برای یه زن تنها که تو ساختمونمون زندگی میکنه که این میره بیرون درو میکوبه خدا ازشون نگذره
روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید
منم بهش گفتم آبگرم تو مشاع هست پس به اون واحد هم بگو آبگرم کنشو برداره تا منم بردارم ....بعد با پررویی میگه نه نگو بردارن تا بردارم ،شما بردارید اونا هم برمیدارن