2777
2789
عنوان

بعضی وقتا مستاجری بهتره تا مالک بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اسپیلیت هست ولی اطلاع برقی ندارم ازش...زورم از رفتارشون میاد روز اول بجای خوش آمدگویی یه شورا پش ...

مثل طبقه اول ما که نمازو روزش بخوره تو فرق سرش در پارکینگو میکوبن خودشون بعد رفته مامور آورده برای یه زن تنها که تو ساختمونمون زندگی میکنه که این میره بیرون درو میکوبه خدا ازشون نگذره

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

چاه اصلی به عهده مالک هست طبق قانون مالک میتونه ادعا کنه شما داخل توالت مثلا مو انداختی که باعث گرفت ...

کلا اخلاقش اینه همه رو میندازه گردن مستاجر قبلی گردن نمیگره بعدش اینجا اگو هست اسمش چیه ،.از اینا نداره 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

اگه بقیه هم وسیله گذاشتن زمین،بگو به شرطی برمیدارم که اونا هم بردارن...وگرنه منم حق دارم...ما واحد ق ...

گفتم بهش بعد با پررویی میگه نه نگو اونا بردارن تا منم بردارم .شما بردارید اونا هم برمیدارن

شما هم بگید آبگرم کن رو بردارن

منم بهش گفتم آبگرم تو مشاع هست پس به اون واحد هم بگو آبگرم کنشو برداره تا منم بردارم ....بعد با پررویی میگه نه نگو بردارن تا بردارم ،شما بردارید اونا هم برمیدارن

گفتم بهش بعد با پررویی میگه نه نگو اونا بردارن تا منم بردارم .شما بردارید اونا هم برمیدارن

پس تو هم عین خودشون رفتار کن و زورگو باش! بگو من تازه واردم،به بقیه نگاه میکنم و رفتار میکنم‌.قدیمیا رعایت کنن تا ما جدیدها هم یاد بگیریم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎