2777
2789

میدونم بادرنجبویه برای ارام شدن خیلی خوبه 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

فارماتون خوبه ولی نمیدونم گیاهی یا نه کپسوله تقویتیه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کمبود ویتامین دی داری مصرف کن.دم کرده سنبالطیب و استو خودوس و بادرنجبویه مصرف کن قبل خواب

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

قطره گیاه اسطوخودوس از عطاریها و داروخانه ها بگیر ارامبخش هست . از عطاری دمنوش یا عصاره جینسینک بگیر برای تقویت بدنت 

بهتر از همه اینا قرصهای مولتی ویتامین و آهن و املاح فارماتون هست از داروخانه بگیر. بگو فارماتون.. فارماتون رو تضمین میکنم

Health ,vitality&wellbeing اینو دکتر برام تجویز کرده. ویتامینه. همه میتونن بخورن. من چند روز&nb ...

قرص ول وومن 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
Health ,vitality&wellbeing اینو دکتر برام تجویز کرده. ویتامینه. همه میتونن بخورن. من چند روز&nb ...

یه مدلش هست توش کلی روغن داره، مثل روغن بنفشه و گل مغربی و ...

دکترم بهم داد ولی بعد از هر بار خوردنش معده درد شدیدی گرفتم، حتما به ترکیباتش دقت کنید که زیاد معده اتونو اذیت نکنه :)

یه مدلش هست توش کلی روغن داره، مثل روغن بنفشه و گل مغربی و ... دکترم بهم داد ولی بعد از هر بار خورد ...

این مدلش کپسوله سیاهه. من روزی یه دونه خوردم مشکلی نداشت. شاید شما همزمان دارویی چیزی مصرف کردین