2777
2789

من چند سال پیش گواهینامه گرفتم و اون موقع رانندگی ام خوب بود و شهر رو بار اول قبول شدن ولی کلا شاید ده بار داخل شهر که شلوغ نبود رانندگی کردم

الان کاملا رانندگی رو یادمه ولی یکم میترسم بشینم چون ماشین مون پرشیاست و به خاطر پهن بودن جلوش فکر میکنم ممکنه مسلط نباشم

میخوام چند جلسه کلاس بگیرم، به نظرتون اگر تمرین کنم میتونم تا مهر راه بیفتم و راهی که حدود یک ساعت خارج از شهر هست رو راحت خودم برم و برگردم؟

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

چن بار بری همین ماه بعدم میتونی بری

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که پرشیا پراید یا سانتافه!!!

چه فرقی داره ماشین ماشینه 

خودتو با این چیزا نترسون 

باید باید باید هر روز بشینی تنها پشت فرمون بری بیایی

تا مهر 

اگه میخوایی مسیر یک ساعت خارج شهر بری

جاده ها شوخی ندارن مردم وحشی رانندگی میکنن 

باید ترس ات بریزه و  مسلط باشی 

اگر هر روز بشینی بله

هر روز داخل شهر برم و بیام؟

ی سوال دیگه هم داره

من قدم بلند نیست و ۱۵۵ هستم، میخوام بدونم راننده ها وقتی میشینن پشت فرمون کاملا جلوی کاپوت دو طرف که بالای چراغ های ماشینه رو میبینن؟ یا اینکه حدود ماشین دست شون هست و طبق اون رانندگی میکنن؟

هر روز داخل شهر برم و بیام؟ی سوال دیگه هم دارهمن قدم بلند نیست و ۱۵۵ هستم، میخوام بدونم راننده ها وق ...

هر چقدر هم قد بلند باشی جلوی بعضی ماشین ها مثل پژو دیده نمیشه و باید خودت یه حدودی دستت باشه 

اول که پرشیا پراید یا سانتافه!!!چه فرقی داره ماشین ماشینه خودتو با این چیزا نترسون باید باید باید هر ...

باورکن فرق داره برای کسی که تازه رانندگی یاد گرفته . .حتا پراید با تیبا هم فرق میکنه .لا اقل برا من لینجوری بوذ

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

مگه سمنده جلوش پهن باشه پارس و ۴۰۵ فرقی ندارن

منظورم همین پهن بودن جلوی ماشینه

نسبت به پراید و کوییک پهن هستن

شاید عوض کنیم و سمند بگیریم، واسه سمند میترسم به خاطر پهن بودنش

چون من قدم بلند نیست، میخوام بدونم راننده ها دو طرف کاپوت که بالای چراغ هاست رو کامل میبینن که میتونن رانندگی کنن یا حدود ماشین دست شونه؟

باورکن فرق داره برای کسی که تازه رانندگی یاد گرفته . .حتا پراید با تیبا هم فرق میکنه .لا اقل برا من ...

گلم من با سمند شروع کردم ماشین اولم سمند بود 

راننده‌ هر چی بدن دستش میشینه با این چیزا خودتونو محدود نکنید

اول که پرشیا پراید یا سانتافه!!!چه فرقی داره ماشین ماشینه خودتو با این چیزا نترسون باید باید باید هر ...

دقیقا واسه این بی حواس رانندگی کردن مردم میترسم

وقتی کنار راننده میشینم میبینم که خیلی ها توی گوشی ان همش و راننده باید بتونه از اشتباه اونا نسبت به خودش هم جلوگیری کنه

گلم من با سمند شروع کردم ماشین اولم سمند بود راننده‌ هر چی بدن دستش میشینه با این چیزا خودتونو محدود ...

اولش به خاطر پهن بودن جلوی سمند اذیت نشدی؟