سلام دوستان شبتون بخیر پسر من یک ماهو ۳ روزشه وزنش یه هفته پیش ۴۵۵۰ بود خیلی دوسدارم توپول شه شیر خودمو میخوره دکتر شیر خشک کمکی نوشته اونو بالا میاره میخواستم بدونم کسی میدونی چی بخورم تا بچه شیرمو خردنی تپل شه راستی شیرمم کمه هر چی شیر افزا اینا میخورم فایده نداره لطفا راهنماییم کنید
خودت شیر و مایعات زیاد بخور قطره هاشم به موقع بده تپل میشه خودش.
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
نمیتونم داروی خاصی معرفی کنم خدایی نکرده آسیب برسه به پسر قشنگت. ولی من یادمه پسرعمم به دنیا اومد معمولی رو به تپل برد. بردنش متخصص اطفال ، دارو داد خیلییییی تپل شد. اینجا اصلا گوش نده به کاربرا ببرش دکتر زیر نظر دکتر دارو مصرف کنه. تو سن خیلی حساسیه، طوري نشه خدایی نکرده پشيمون شی بعدا
ب عنوان کسی ک بچش تپلی بوده بهت میگم فقط ب فکر سلامت بچت باش نه وزنش الان ک بچم ۴ سالشه همش ذهنم درگیره اینه نکنه همینطور چاق بشه و تو بررگسالی اذیت شه
یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱