2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی یادم نیس اسمش چی بود 😂 🤣 

ولی یادمه روش کراش بودم منتظرش میموندم تا بیاد هرروز ها اگه نمیدیدمش گریه میکردم 🤣🤣

همسایمون بود

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍) 🫀𝓂 1403/08//27💍♥️

حتی یادم نیس اسمش چی بود 😂 🤣 ولی یادمه روش کراش بودم منتظرش میموندم تا بیاد هرروز ها اگه نمیدیدمش ...

من اون‌موقع ها نمی‌دونستم ولی یهو نمیدونم چی شد دیگه ندیدمش بعدی فهمیدم چقد حضورش تو زندگیم تاثیر داشته 

من اون‌موقع ها نمی‌دونستم ولی یهو نمیدونم چی شد دیگه ندیدمش بعدی فهمیدم چقد حضورش تو زندگیم تاثیر دا ...

ای خدا من اون موقع ۸ سالم بوده 

الان ۱۸😁😂

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍) 🫀𝓂 1403/08//27💍♥️

ینی فقط منم ک تو بچگی همه دوستام پسر بودن و یکیشونم دله منو نبردن😐

از وقتی خودمو یادمه اینم یادمه که همیشه و تو تک تک لحظه های زندگیم منو اونو داداشم یه اکیپ سه نفره بودیم ولی وقتی دیگه ندیدمش قدرشو فهمیدم 

عشق خودش کیلو چنده که بچگیش مهم باشه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

دقیقا ده ساله نفسم ب نفسش بنده..روزی هزار بار میگمش دردت تو قلبم.. البته دیگ کاتیم

میشه ی صلوات بفرستین 🥺 ❤️ بش برسم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اگه ازدواج کنه عکساشو با همسرش ببینی .ببینی که عاشقه همسرشه.اون وقت فراموشت میشه

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

فراموش نشدن ک اره ولی عاشقش بمونی نه....

من همین پریروز دوباره با یه اک فیک با عشق بچگیم بعد ۷ سال چت کرذم بازم مث اونموقع ها اصلا نفهمیدم زمان چطور گذشت و جالب بود

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
ای خدا من اون موقع ۸ سالم بوده الان ۱۸😁😂

منم۱۸ سالمه 😂 من از سه سالگیم‌همه چیزو یادمه و تو تک تک لحظهام اونو میبینم 

فامیل بودیم ولی اونا یه استانه دیگه اما همیشه خونه ما بود همیشه هم بهم میگفت بزرگ شدی میام میگیرمت ولی اون زودنر بزرگ شد و رفت سر کار و الان چند ساله ندیدمش 🙂😂 حتی شمارمم نداره لعنتی 

خانوادشو میبینم خودشو نمیبینم چون باباش همه کاراشو سپرده به اون