2777
2789
عنوان

با همچین مردی ازدواج میکردی

94 بازدید | 11 پست

چند سال بشناسیش،دیپلم ،شغل آزاد «زنبور دار»خونه میخره به نزدیکی،فرهنگ هاتون فرق داره،تعدادشون زیاد،ماشین داره ،وضعیت مالی متوسط ب پایین

اخلاق پسر👈🏻آروم،حرف گوش کن،ساده،بی ریا،عاشق شما،قد بلند اما شکم داره تیپ زدن بلد نیس و بلند حرف میزنه و خیلی صمیمی ،قوربون صدقه شما میره و منطقی 

فرهنگ هاتون با هم فرق داره شما شهر هستین و وضعیت مالی متوسط ب بالا اما اونا اهل روستا

بعد اینکه اومده خواستگاری و با اسرار من خانوادم راضی شدن وگر م نمیشدن و بله برون شده و همه جی ب هم خورده چون خودمم نخواستم و حس تنهایی کردم 

اما الان باز میخوامش بعد ۳هفته 😔 

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

وضع مالیش از شما پایین تره قطعا اذیت میشی

همچین آش دهن سوزی هم نیست

یه زندگی خیییییلی معمولی خواهی داشت با این آدم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هنوز با خودت به نتیجه نرسیدی فرهنگ وهمکفو بودن خیلی مهمه

اره 😔

کسی که بهشت را بر زمین نیافته است ، آن را در آسمان نیز نخواهد یافت. خانه خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن عشق است🦋

وضع مالیش از شما پایین تره قطعا اذیت میشیهمچین آش دهن سوزی هم نیستیه زندگی خیییییلی معمولی خواهی داش ...

همه بهم میگن حیفی و فلان اما میترسم بعدا کسی نیاد زندگیم ک منو خیلی دوس داشته باسه مثل اون 

برداشت من از پیام شما اینکه ایشون مرد زندگی هستند، اما قبل از هرچیزی باید به دلتون بچسبه

مثلا خانوادشو دیدم ک با ما فرق دارن و اینکه لول زندگیشون پایینه از ما حتی نوع نشستن و حرف زدنشون

اینا منو دل سرد کرد

همه بهم میگن حیفی و فلان اما میترسم بعدا کسی نیاد زندگیم ک منو خیلی دوس داشته باسه مثل اون

نیاد هم حداقل بهتر از اینه که یه زندگی معمولی داغون برات فراهم کنه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
مثلا خانوادشو دیدم ک با ما فرق دارن و اینکه لول زندگیشون پایینه از ما حتی نوع نشستن و حرف زدنشوناینا ...

واقعا نمیشه با اطلاعات محدودی که ما در اختیار داریم قضاوت کنیم حتما از مشاور ازدواج خوب کمک بگیرید. به طور کلی اگر احساس میکنید در فرهنگ و رفتار با شما خیلی فرق دارند بنظرم قبول کردنش جای تردید داره

نیاد هم حداقل بهتر از اینه که یه زندگی معمولی داغون برات فراهم کنه

آره شاید