2777
2789
عنوان

اگه حق انتخاب داشتین بازم به این دنیا میومدین

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 43 پست

من حتما روزی یکبارو از خودم میپرسم

یعنی این روز وشبا رو دیدم

این غصه هارو دیدم

وپذیرفتم بیام این دنیا

خیلی خر...........

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت لطف کرده و فرصت به دنیا اومدن رو داده. دنیا مثل معدن طلاست که همه ی روح ها التماس میکردن به ...

در حکمت خدا که هیچ شکی نیست..

ولی بودن تو دنیایی که همش رنج و درد و سختیه..

نمیدونم..

بازم الهی شکر..

بله. با همه سختیا بله.‌ اگر نبود حیف بود همچین پدر و مادری رو تحربه نمیکردم ، کی میخواست مامان بچه هام بشه پس؟ اگر فقط بخاطر همین یه دونه لذت هم تو دنیا بود کافی بود برام این دنیا با همه مشکلاتش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
این اقای موزون میگفت

نه دیگه میگن قرارهربری  زمین بعد زندگی رو نشون میدن ما میاییم 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

من حتما روزی یکبارو از خودم میپرسمیعنی این روز وشبا رو دیدماین غصه هارو دیدموپذیرفتم بیام این دنیاخی ...

من این رو که میگن قبلا سرنوشتمون رو دیدیم رو قبول ندارم..چون فقط یه فرضیست..

ولی نظرات قابل احترامه.

در حکمت خدا که هیچ شکی نیست..ولی بودن تو دنیایی که همش رنج و درد و سختیه..نمیدونم..بازم الهی شکر..

اما خدا خودش گفته من انسان را در سختی افریدم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
بله. با همه سختیا بله.‌ اگر نبود حیف بود همچین پدر و مادری رو تحربه نمیکردم ، کی میخواست مامان بچه ه ...

خدا بچه هات رو حفظ کنه..

و همینطور خودت رو برای اون ها.🤍

ولی با همه سختیاش دنیا قشنگیاشو داره

مثلا مادر شدن

به نظرم یه حس شگفت انگیزه 

با هیچ چیزی قابل قیاس نیس

ارزششو داره یه بار دنیا بیایم وبعضی حس هارو تجربه کنیم

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
خدا بچه هات رو حفظ کنه..و همینطور خودت رو برای اون ها.🤍

ممنون عزیزم از دعای قشنگت، خدا ان شالله عزیزان شما رو و شما رو برای اونا حفظ کنه دوست خوبم ♥️

اگه یه میلیارد بار بخوام به دنیا بیام بازم زندگی رو انتخاب میکنم

حسه زنده بودن و زندگی کردن و حیات و تجربه کردنو دوست دارم.

من اشتباه کردم،پشیمون شدم،ناراحت شدم،تاوان دادم،گریه کردم،بدی دیدم،مشکل داشتم،شکست خوردم

ولی با اینهمه دوستش دارم

اما اگه برگردم عقب نه خیلی زیاد در حده6،7سال پیش

شاید جوره دیگه ای مسیرو ادامه میدادم

شاید کمتر خطا میکردم

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
این یه جوابیه که خیلی‌ها دارن می‌دن وقتی اوضاع سخت میشه، ولی واقعیت اینه که زندگی همون چیزیه که میشه ساختش. هرکی تجربه‌های بد داره، یعنی هنوز فرصته واسه بهتر شدن. پس اگه این سؤالو داری، یعنی هنوز یه جایی توی وجودت امید هست.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!