2777
2789
عنوان

درد دندان بعد عصب کشی

91 بازدید | 17 پست

سلام من سه روزه عصب کشی کردم ولی به قدری درد دارم دارم میمیرم سمت چپ دهنم کلا درد می‌کنه یعنی دکترم ناشی بوده ؟من درمان ریشه انجام  دادم 

منم همینطوری بودم

بعد عصب کشی مردم و زنده شدم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

منم درمان ریشه انجام دادم قبل عید تا یک ماه درد میکرد و نسبت به آب گرم حساس بود الان کاملا رفع شد

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یا عفونت هست یا التهاب پیشنهاد میکنم ۱ هفته اموکسیسیلین و مترونیدازول بخوری و یه آمپول کتورولاک ...

دردش تا کی ادامه داره نمیتونم تحملش کنم خیلی درد وحشتناکی هستشششششش

چقدر طول میکشه

تا بعد ترمیم بازم درد داشتم

الان خوبه خداروشکر

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

ببین یا عفونت هست یا التهاب پیشنهاد میکنم ۱ هفته اموکسیسیلین و مترونیدازول بخوری و یه آمپول کتورولاک ...

اینارو خود دکتر همیشه مینویسه

ممنونم

ببین من یه دندونم تو یک سال هیچ درد می‌گرفت ولی میکرد منم تحویل نگرفتم بعد یک سال دیگه دردش زیاد شد که رفتم دکتر تا خواست کاری بکنه درد گرفت که بلند شدم رفتم چرک خشک کن خوردم باز رفتم از این یخ های خشک گذاشت که تا ته مغزم تیر کشیدن ولی درد نگرفت یکم کار کرد بعد بهم آمپول پنی‌سیلین داد اونا رو زدم بعد رفتم عصب کشی کرد بعدش تا دو ماه انگار تریلی از روش رد شده بود بعد اون خواستم ببینم خوب شده باز همون سمت دندون پایینی شکست و دردش شروع شد منم چون تازه خلاص شده بودم چند ماه بی خیال شدم ماه پیش گفتم برم پایین رو درست کنم گفتم تا نوبتم برسه با نمک مسواک بزنم با یه عالمه نمک مسواک زدم آقا هم دندون بالا هم پایین یه درد وحشتناک گرفت که آخرشم با شیاف آروم شد بعدش با نمک کم هی مسواک میزنم دوباره به دکترم گفتم این هنوز درد داره تازه من بازم چرک خشک کن خوردم ولی اثر نکرد آمپول نوشته برام میخوام بزنم بعد برم پایین رو درست کنم ببینم بالاخره درست میشه یا نه