2777
2789
عنوان

چه جوری به شوهرامون به لحاظ عاطفی وابسته نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 33 پست
منم کم کم دارم دق میکنم .. ... میخوام برام مهم نباشه .. بعد از خیانتش کووچکترین بی توجهیش آتیییشم م ...

ای خدااا🥲💔💔بدترین چیز،و بدترینننن حس اینه ک زن دلش سنگ شه ازخدا میخوام هیچ زنی ب این درجه نرسه🥲

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
از چیش می‌ترسی دیگه می‌ترسی نگیرتت؟ یا میترسی خیانت کنه بهت ؟ مگه نکرده دو بار ؟ به تخمت بگیرش و دم ...

چه قدر دوست دارم اینجوری باشم ... عزیزم دعا کن بتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدااا🥲💔💔بدترین چیز،و بدترینننن حس اینه ک زن دلش سنگ شه ازخدا میخوام هیچ زنی ب این درجه نرسه🥲

برای من الان تو این مرحله از زندگیم برای پیشگیری از دق کردنم راه درمان سنگ شدنه .. من الان فقط سنگ شدن دلم میخواد 

زندگی متاهلی یعنی جفتتون باهم خوش باشینو حال همو خوب کنین

میدونم عزیزم اینا رو میدونم ... ولی اگه هی بهت از لحاظ عاطفی ضربه بخوره دیگه به جایی میرسی که توان  تحملشو نداری .... دلت میخواد کلاااا دلت نرم نباشه  چون کشش نداری.. احتیاجی به محبت و عشق و این حرفا نداشته باشی که اگه نبود خلا حس نکنی ... دوست دارم در عین این که خوشحال و شاد باشم نیازی هم به این چیزا نداشته باشم