زیر ۱۵ سال هست و جدیدا از دوستاش و مدرسه فحشای بدی یاد گرفته به بقیه حتی بابامم زور میگه جوری ک بابام میره باهاش جدی برخورد کنه بهش میگه فکر میکنی ازت میترسم🤦🏻♀️قبلا اصلا اینطوری نبود یهو اینطوری شد ،امروز دوستم بعد مدتها زنگ زد گفت میام مامانمم گفت پیتزا درست کن برای شام منم به پیتزای بزرگ درست کردم ک واقعا بزرگ بود داداشمم از کلاس فوتبال برگشت متوجه پیتزای توی فر شد هی آروم تکرار میکرد نصف بیشترشو بده ب من🤦🏻♀️منم گفتم باش آجی نصفشو دادم اون نصفشم خودمون خوردیم البته من ی تیکه بیشتر نخوردم پیش رفیقم خجالت کشیدم بعد رفتن رفیقم چکارا ک نکرد مثل چی گریه میکرد و میگفت تو همه پیتزا رو کوفت کردی تو فلان کردی پاشدم براش یکی دیگه درست کنم کنترل رو کوبید ب کمرم گفت غلط میکنی درست کنی منم اعصابم خورد شد گفتم دیگه زیادی پر رو شدی نذار بیام بزنمت
اومد دو تا لگد هم زد ۲ ساعت گریه کرد تا آروم شد نمیدونم چکار کنم متاسفانه بابام چون پسره زیاد برخوردی باهاش نمیکنه بعد من هم سن این بودم سر یه لیوان آب مثل .... کتک میخوردم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای بابا . واقعن نمیدونم چی بگم . از ی طرف سن حساسی هست از ی طرف داره زیاده روی میکنه . بهتره از مشا ...
مشاور ک بابام اصلا نمیذاره ببریم میگه بچم هیچیش نیست ولی من بدبخت از کلاس ۴ میبردم ی دکتر ناشی ک هیچی بلد نبود بابام حرف میزد دکتر دارو تجویز میکرد نمیذاشتن من ی کلام حرف بزنم از بچگی از این روانپزشک به اون روانپزشک
کلا تقصیر پدرته، بعد اینکه داستانت رو خوندم یه لحظه پیش خودم فکر کردم اگر پسر من در آینده همچین رفتاری از خودش نشون بده من چکار میکنم؟ بعد به این نتیجه رسیدم طوری دعواش میکنم که مطمئنم امکان نداشت دوباره تکرار کنه. توی این سن راحت میشه بچه رو اصلاح کرد اما بعد بلوغ دیگه خیلی سخت میشه