2777
2789

درمام اسهالو نمی دونم ولی آب و نمک بخور الکترولیت بدنت تامین بشه 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که میگن موز عزیزای دلم موز اسهال بند میکنه درست ولی باعث حالت تهوع میشه اگه ازپودر اسهال پدی لایکت داری خیلی خوبن از همین استفاده کن

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️

اگه اسهالت بابت مسمومیت غذایی هست دارویی نخور که جلوشو بگیره 

اون اسهال واکنش دفاعی بدنته 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

خب ..پودر او آر اسیا سوخته تریاکیا چای خشک رو تفت بده بخور

این چه پیشنهاد خطرناکیه 

میره سوخته تریاک مصرف میکنه یهو حالش بد میشه 

این چیزا خیلی حساسن،به کسی پیشنهاد ندید

این چه پیشنهاد خطرناکیه میره سوخته تریاک مصرف میکنه یهو حالش بد میشه این چیزا خیلی حساسن،به کسی پیشن ...

چیزی نمیشه ک‌‌..ی کوچولو.‌نمی خواد زیاد بخوره ک

رحمت برچشم خوب

چیزی نمیشه ک‌‌..ی کوچولو.‌نمی خواد زیاد بخوره ک

چندسال پیش یکی از اقوام مریض بود،مریضیش رو به خوب شدن بود

یه نفر بهش توصیه کرده بود شیره تریاک /سوخته تریاک بخوره که زودتر خوب بشه

سرشب خورد،اخر شب تموم کرد 

انقدر ناگهانی بود که هنوز که هنوزه ما باورمون نمیشه که از دنیا رفته

اینجور چیزا خیلی خطرناکن،یه ذره بیشتر از حد مجاز مصرف بشن ادمو تا مرگ میبرن

اصلا به کسی توصیه نکنید