2777
2789

همسرم خیانتکاره من تازه فهمیدم که ۲۰سال با ی خانوم که دختربزرگتراز من داره دوسته و بروش نیاوردم قبلا hpvهم داشته که نمیدونستم بمنم منتقل کرده الان ی مدته روی رون پاش بغل پاش ساق باش ی جوش های ریز ریز هس بشکل دایره ایی که میخاره و مثل نازک شدن و اگزما پوستی هست اندازه ی نخودن حدودا ۵ ۶ تا دونه هست ازبغل پا تا زانو میگه رفتم دکتر گفته حساسیته و اگزما هست پماد داده خوب شده و الان جاش لکه های قهوایی تیره شده دقیقا گوشه لبش هم اونجوری شده و وی لپش بعداز ۸روز شدن مثل لکه ی پاش قهوه ایی و پوسته پوسته کسی میدونه ای چه مریضی هست؟

لطفا سرزنش نکنید راجبه طلاق و موندن چون واقعا شرایطش نیست اگر تاپیکای قبلیمو بخونید متوجه میشد

میترسم سوزاک سفلیس یا ی مرص دیگه ایی باشه بخاطر بچه کوچیکم میترسم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم قارچ گرفته . رو پوست اینجوری نمایان میشع ، 

گرد حالت سابیده شده قرمز

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اگه خیلی برات مهمه ،جای تاپیک زدن  برو یه آزمایش خودت بده ،مشخص بشه سالمی ،اگه سالم بودی خوب پس مشکلی نیست ..چون اونو بگی برو آزمایش چکاپ شاید فک نکنم بره 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

چرا نمیتونی طلاق بگیری؟ تا آخر عمر با اون بمونی هم خودتو تحقیر کردی هم انقدر حرصت میده تا دق کنی. هرطور شده یه راهی پیدا کن از اون عوضی جدا شو. اصلا و ابدا هم باهاش نخواب. جدا از هزار تا مرضی که داره انرژیش کثیفه. بدن زن دریافت کنندست. وقتی باهاش میخوابی تمام انرژی کثیفش رو توی تو میریزه و خودش تخلیه میشه