2777
2789

سوال اول اینکه دردش زیاد بود؟

سوال دوم ممکنه بهوش نیایم؟

سوال سوم پیش دکتر محمدرضا معماری رفته کسی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداشت اصلا که بخواد کم یا زیاد باشه😐تنها دردش سوزنیه که میزنن برای بیهوش کردنت در همین حده دردش

کلافگی داره بیشتر بخاطر اینکه نمیتونی از بینی نفس بکشید نمیتونی بخوابیو اینا همین 

و اینکه بهوشم میای اصلا از بیهوشی نترس خیلی تحربه ی شیرینیه یخدا انقدر لذت بخشه حاضرم هرشب به جای خواب بیهوش بشم خیلی کیف میده😂😂

:)

سوال اول

آره اگه کامل استخونی باشی از درد شهید میشی طبق تجربه میگم من سقف دهنمم ورم کرده بود زیر گلوم چشام وا نمیشد البته به میزان زخامت پوست بستگی داره من پوستم خیلی نازک بود داغون شدم

سوال دوم هر عملی امکان داره آدم ب هوش نیاد حتی ممکنه کامل بیهوش نشی دقیقا این اتفاق برای من افتاد بی حال بودم چشمام بسته بود ولی لحظه ای که تیغ و به پره بینیم کشید حس کردم از ترس بیهوش شدم

سوال سوم هم نه نمیدونم

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

سوال اولآره اگه کامل استخونی باشی از درد شهید میشی طبق تجربه میگم من سقف دهنمم ورم کرده بود زیر گلوم ...

فکر کنم کلا منصرف شد از عمل همینطور که منم با خوندنش منصرف شدم 😂😂😂😂

فکر کنم کلا منصرف شد از عمل همینطور که منم با خوندنش منصرف شدم 😂😂😂😂

خب بستگی به بدن طرف داره من با اینکه بیمارستان خصوصی رفتم که اذیت نشم و مثلا کلی ب خودم رسیدم داغون شدم داغون حیف نمیشه عکس گذاشت😂😂ولی ب خوشگلی بعدش می ارزید

وقتی ب هوش اومدم فقط گریه میکردم شب عمل هم تا صبح از درد گریه میکردم با اینکه مسکن میخوردم😂😂داد میزدم من گوه خوردمممم دوستم بالا سرم بود میگفت فایده ندارهههه🤣

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️