2777
2789
عنوان

بابام منو حبس کرده😭😭😭

498 بازدید | 49 پست

از بچگی همش با یه راننده شخصی میرم این ور. و اونور

بابام هیچ وقت نذاشته حتی با اسنپ تنها برم مگر وقتی با پارتنرم هستم

نمیدونم ولی خیلی زیادی حواسش بهم هست

کاری نداری با رفیقام و پارتنرم خودشم تشویق میکنه

ولی میگه هیچوقت تو ایران سوار حمل و نقل عمومی نشو یا جا های شلوغ مثل بازار نرو تنها

تا حالا تو ایران یه بارم مترو سوار نشدم😢

پارسال راننده ای که از بچگیم باهام بود بازنشسته شد 

دیگه فکر کردم آزادم

باز یکی دیگه رو گفت بیاد و ماشینو داد دستش

حالا باز خوبه میزاره با پارتنرم برم این ور و اونور

ولی هیچجوری نمیشه راضیش کرد

جیکار کنم 

بخدا حسرت یه مترو تو دلم مونده

دلم میخواد با مترو برم اینور و اونور

با مردم تو مترو دوست شم

صحبت کنم

مگه چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو ناراحت نکن تو تنها نیستی رییس جمهورم همش با راننده شخصی اینطرف اونطرف میره

🥱

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

چقدر باباتون ظالمه مگه داریم همچین پدری به نظرم برو ازش شکایت کن یعنی تو ایران کسایی که حمل و نقل عمومی سوار میشن امنیت ندارن وقتایی که ایران نیستید اونجا حمل و نقل عمومی سوار بشید مشکلی نداره؟

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
عوضش ما هم حسرت ی راننده شخصی و ی خانواده ی روشنفکر مثه تو که میزارن با رلت بری اینور اونورو میخوریم ...

بخدا چیز خاصی نیست

تهش که تو با رلت میری بیرون

حالا یواشکی 

ولی جرا نباید یه مترو سوار شم

مگه چقدر دزد داره؟

واوو

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی شکرت ، بابت سلامتی ،عشق، پدر ، مادر ، خواهر ، همسری خوب ، سلامتی عزیزانم ، لبخند عزیزانم ، ثروت ، حال خوبمون ، درکنار هم بودنمون ، رزق و روزای فراوانی که بهمون دادی،پیشرفتمون و ............................ شکرت  ( کتاب معجزه شکر گذاری رو بخونید حتما زندگیتون متحول میشه)