2777
2789

وقتی از خونه بیرونم کرد ازش خاستم مدارکمو بده ولی اصلا نداد منم خیلی حالم بد بود برگشتم خونه پدرم

ولی الان رو مخمه حوصله درخواست دادن و اینا ندارم چون اصلا اعصابم نمیکشه نمیدونم از داییش یا عموش یا کسی بخام ک برام بیارن مدارکمو 

نمیدونم چرا نمیده شاید میترسه مثه یک و نیم سال پیش شکایت بدمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله ک بمیره ان شالله ب خاک سیاه بشینه ک نابودم کرد لهم کرد ابرو برام نزاشت جلو خانواده دوست اشن ...

چقد میفهممت

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

چقد میفهممت

هیچوقت یادم نمیره ۸ شب رفت ۷ صبح برگشت

بچه ام ۱۰شب شروع کرد ب مریض شدن و حالش بد شد تا ۳ شب منتظرش نشستم ک بیاد نشسته خابم برده رومبل دیدم ۷صبح ایفون میزنه

(البته ک همیشه درگیر اینکاراش بودیم)ولی اونروز چون برای پسرم بی محلی کرد و نیومد ببره دکتر هم خودشو ول کردم هم بچه هارو ول کردم ک پدرش و خانواده شوهرم نگه دارن بفهمن بچه داری چیع

هیچوقت یادم نمیره ۸ شب رفت ۷ صبح برگشتبچه ام ۱۰شب شروع کرد ب مریض شدن و حالش بد شد تا ۳ شب منتظرش نش ...

مرد بی مسئول ادم و دق میکنه ای کاش هیچ وقت شوهر نمیکردم

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

مرد بی مسئول ادم و دق میکنه ای کاش هیچ وقت شوهر نمیکردم

منم فقط خودمو میزنم گریه میکنم ولی چ فایده 

پیرم کرد این ادم 

یک لحظه هم نمیگذرم ازش فقط ب مردنش راضی و خوشحال میشم

منم فقط خودمو میزنم گریه میکنم ولی چ فایده پیرم کرد این ادم یک لحظه هم نمیگذرم ازش فقط ب مردنش راضی ...

خیلی دلم میخواد بگم ولش کن ولی میدونم به ادم چقد فشار میاد فقط امیدوارم مشکلت حل شه هرچی صلاح خودتو بچه های گلته پیش بیاد