2777
2789

خواعرم دهه شصتی هست ،دهه ۸۰که میدونین مثل الان جراحی زیبایی نبوده ازون طرف دخترام حق نداشتن صورتشون اصلاح کنن 

همون موقعه ها خواهرم نوجوون بود و خیلی خشکل بود چشمای بزرگ سبز صورت گردو تپل سفید لبای کوچیک ابرو های مرتب از سن ۱۲تا ۱۶ که ازدواج کنه کمش۶۰تا خواستگار داشت !

من باورنکردم گفتم رقمش الکی میگه ولی مامانم جدی تایید کرد 

ینی هر مراسمی میرف هروقت بیرون میرفت یکی میومد خواستگاریش 

ازدواجش هم ماجرا داشت 

یه پسری از فامیل دور بد جوری عاشقش بود خییلی 

ولی نهایت با لجبازی های پسر عمه ام با پسر عمه ام ازدواج میکنه 

خلاصه که عشق اول خیلی ها بود 

اما خیلی بد ازدواج کرد

تا میتونید خاطره بسازید /آدما به اندازه خاطره هاشون زندگی میکنن /

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوادم اصلا مهم نبود که دخترشون با کی ازدواج کنه ینی براشون مهم نبود دخترشون بعد ازدواج تو رفاه باشه بخواطر این که خواعرش ناراحت نشه شوهرش داد به روستا انقدر حرصم میگیره 

ینی یه خواستگار هایی داشت همه چی تموم اما

معمولا دخترایی که خواستگار زیاد دارن ازدواجشون خوب نمیشه و برعکس

من یه خواستگار داشتم کلا و ازدواجم موفق بود

البته ما کلا اعتقادی به سنتی نداشتیم کسیم میخواست بیاد راهش نمیدادیم هممون ازدواجمون با دوستی بود

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

یعنی مادرت تعداد خوااستگارای خواهرت رو می شمرده و شده ۶۰ تا؟؟!! خخخ چه حوصله ای داشتع

نکه بشمره خواهرم گفت تقریبا این همه مامانم گفت اره خیلی زیاد بود

حالا نگو که الان خوشبخت نشده خیلی خوشگلا شانس ندارن چون که خواستگارم دارن بدتر غره هم میشن چشم بازار ...

ن من اصلا خشکل نشدم