2777
2789
عنوان

کاش هیچ وقت مامانم بهم نمیگفت

269 بازدید | 18 پست

بابام ی پسر دایی داره ک خیلی مهربونذو خوشتیپ و پولدار و مودب خلاصه همه چی تمومه 

من بهش میگفتم داداش اصلا تو این فکرا نبودم نگو خواهرش به مامانم گفته خیلی بهم میان دوست دارک باهم ازدواج کنن رفتار خودِ پسره هم گویای همه چیه 

از وقتی مامانم بهم گفته ذهنم بهم ریخته انگار واقعا دارم عاشقش میشم 

نمیخوام فکرم درگیر بشه از اونطرف مامانش به مامانم گفته میخوام ی دختر تحصیل کرده براش بگیریم و بچه سن نباشه در حالی ک من از مهر میرم دانشگاه ۱۰ سالم ازش کوچک ترم

میترسم عاشقش بشم ولی قسمتم نباشه چیکار کنم اخه اولین باره از ی پسر خوشم اومده

اگه دوس داری جذب خودت کن از دستت نده فامیل خیلی بدت هرچی بشه جلو چشمت میشه منم عاشق پسر عموم بودم….

چجوری مم اصلا از این کارا بلد نیستم 

خودش انگار دوستم داره ب نظرم

اره دختر عموی منم ۱۲سال با داداشش بود ولی اخر نگرفتش🤦🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری مم اصلا از این کارا بلد نیستم خودش انگار دوستم داره ب نظرماره دختر عموی منم ۱۲سال با داداشش بو ...

بیا این تاپیک رو بخون . تا آخر بخون حتما

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16348999/بیا-تا-بهت-بگم-چیکار-کنی-تا-شوهرت-همواره-عاشقت-بمونه-و-خیانت-نکنه

بله خیلی بده خیلی غریبه جوری دیگه نمیبینیش سعی کن اگه عقاید فرهنگ هاتون یکی اخلاق هاتون بهم میخوره ک ...

همه چیزمون بهم میخوره چ از مظر مالی فرهنگی اخلاقی ولی حرف امروز مامانش ک گفت سن کم نمیخوام دلمو سرد کرد

همه چیزمون بهم میخوره چ از مظر مالی فرهنگی اخلاقی ولی حرف امروز مامانش ک گفت سن کم نمیخوام دلمو سرد ...

یعنی خواسته به تو گوش زد کنه؟

تا حالا با پسر حرف زدی؟ پسر بخواد بدونه توم میخوای تموم کار

۱۰ سال زیاد نیس

یعنی خواسته به تو گوش زد کنه؟تا حالا با پسر حرف زدی؟ پسر بخواد بدونه توم میخوای تموم کار۱۰ سال زیاد ...

نمیدونم مامانش ک خیلی منو دوستم داره خیلی 

باهاش حرف زدم ولی راجب درس و دانشگاه و اینا فک کن چند روز پیش جشن عقد دختر عمم بود منو مامانم و بابام اومدیم عکش بگیریم اومد کنار بابام عکس گرفت بعد منو دید گفت وای فک کردم ابجیم بود داداشش خندید بعدش گفت عکسارو برام بفرستا گفتم چشم خب اگه الکی عکس گرفت نمیگفت بفرست ک