2777
2789
عنوان

انرژی زنانه ندارم

215 بازدید | 14 پست

از بس این ده سالی ک ازدواج کردم سنتی کشیدم از همون اول خانواده شوهرم اذیتم میکردن. درامد شوهرم کم بود. تو دوران مجردیم خوش تیپ بودم پدرم خیلی بهم پول میداد ازدواج کردم درامد همسرم کم بود کمتر میتونستم چیزی بخرم لباس خوب و این حرفا

گذشت تا کارمند شدم الان دو ساله

جدیدا ی خانوم نیروی جدیدمون شده 

انقد با ناز حرف میزنه

انفد با ناز و فقط با انگشت اشاره رو کیبور میزنه 

لبخند زیبا میزنه

ازونروز ک دیدمشون با خودم میگم من موقعی ک راه میرم انگاری سگ دنبالم کرده🤣

یکی باهام حرف میرنه ازین لبخندای قشنگ نمیزنم عین برج زهر مارم🤣

جوری پنج انگشتی تق تق رو کیبور میزنم ک نگو

البته من سختی زیاد کشیدم اون خانم شش سال از من کوچکتره بچه هم نداره من همسنش بودم دوتا بچه داشتم

امروز ابرو و مو رو ی رنگ بور قشنگی کردع بود خوشو اومد دماغشم عملیه

من دماغم عین چماقه تا دماغ شوهرم نمیذاره عمل کنم میگه خطرناکه. 

قشنگ یاد رضا عطاران افتادم ک تو نقش پرستار بود🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشق همکارت شدم

باش رفیق شو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بعضی ها کلا ناز داشتن تو ذاتشونه برعکس ما

من کسی نبوده بهم یاد بده انقد ب رقص علاقه داشتم مادرم نذاشت برم کلاس رقص گفت بابات خوشش نمیاد

الانم شوهرم نمیذاره برم 

وای ناخوداگاه ازونروز ک اومده من ملایم حرف میزنم قبلا انگار ویس گذاشتی رث دور تند اونجوری حرف میزدم🤣🤣🤣🤣

وااااای انگار منو توصیف کردی البته من مارمند نیستم متأسفانه 

من سختی زیاد نکشیدم ولی تک دختر بودم و چهار تا داداش بیشتر تو محیط مردونه بزرگ شدم مامانم اینطوری نبوده منم به نسبت خیلیها زمخت میام دوست دارم منم ظریف و دخترونه رفتار کنم متأسفانه دور و اطرافم انو مدلی که من میخوام نیست

وااااای انگار منو توصیف کردی البته من مارمند نیستم متأسفانه من سختی زیاد نکشیدم ولی تک دختر بودم و چ ...

دقیقا منم تو محیط زمخت بزرک شدم مادرم همیشه میگفت دختر باید سنگین باشه پدرم اصلا نمیذاشت جایی برم 

الان من ک خانمم کیف میکنم ازین رفتار همکارم. موقع خداحافظی قشنگ زل میزنه تو چشم تک تک همکارا خدافظی میکنه منم انگاری سگ دنبالم کرده کیفمو میذارم رو دوشم حین رفتن تند تند خداحافظی میکنم🤣🤣

دقیقا منم تو محیط زمخت بزرک شدم مادرم همیشه میگفت دختر باید سنگین باشه پدرم اصلا نمیذاشت جایی برم ال ...

وااااای تو خیابون تند راه میرم

بازار هم تند راه میرم

محبت زنونه بلد نیستم به شوهرم بکنم

مامان منم میگفت سنگین رفتار کن حتی تو جمع زنونه الانم که سنم بالا رفته به سختی با بقيه ارتباط میگیرم منتظرم بقیه شروع کنن 

ذوق کردن بلد نیستم