2777
2789
عنوان

شوهرم به بچه چهارماهم بستنی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 32 پست
وای اره ی بار دیگم بهش پنیرخامه داده بود دعواش کرده بودم اصلا گوش نمیده به حرفم میگه ما از چهارماهگق ...

این کلا حرفش از جای دیگ آب میخوره 

این خودش که بجه بوده احتمالا مادرشوهرت گفته آره شما که از فلان ماهگی خوردید چی شدید خیلیم خوبه

حالا کاش چیز خوب میداد میخورد نه این خوراکی ها

بستنی ها مواد افژودنی داره گفتم که باعث بدغذایی هم میشه بهتره توجیه بشه دیگ از این کارا نکنه

خیلی به غذاخوردن علاقه داره وزنش خوبه برای همین دکترش گفته بود ۵ماهش که تموم شد شروع کن 

وقتی من چیزی میخورم دائم دست میکنه تودهنم و گریه میکنه وقتی لیوان چای دستمه دهنشا بازمیکنه که یعنی به منم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا یاد بابام افتادم

یه ویدیو داریم من ده ماهمه بغل بابامم بعد انگشتشو میکنه تو عسل به من میده😐😐  به بچه ده ماههههه عسل میده خیلی خطرناکه ها ولی با افتخار از کارش فیلم هم گرفته بود😐😂

طفلکیا فکر میکنن محبت میکنن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خیلی به غذاخوردن علاقه داره وزنش خوبه برای همین دکترش گفته بود ۵ماهش که تموم شد شروع کن وقتی من چیزی ...

اینا یعنی بچه شما آماده داره میشه برای خوردن غذا

ولی اون غذایی که میخوره مسلما باید بدون افزودنی ها باش 

به عنوان یه مادر چرا از نوزاد بی دفاع خودت مواظبت نمیکنی بعدا که دستگاه گوارشش هزار تا آسیب دید میفه ...

عزیزم دفاع میکنم گفتم که من نبودم پیشش و داشتم اشپزی میکردم وقتی داده از بچه فیلم گرفته من فیلمشو دیدم بعدمتوجه شدم 

خیلی به غذاخوردن علاقه داره وزنش خوبه برای همین دکترش گفته بود ۵ماهش که تموم شد شروع کن وقتی من چیزی ...

عزیزمممم گوگولی🥹 یه کاری میکنی منم دلم بچه بخواد😁😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

وای میگن عسل باعث خفگی میشه خداینکرده

یه نوع مسمومیت به اسم بوتولیسم ایجاد میکنه 

شانس اوردم زیر دست بابام زنده موندم😂

منتظر بمونم تا ۶ماهگی یا غذاهایی که مناسبشه رو براش شروع کنم؟

ببین من دکتر تغذیه و اینا نیستم ولی روانشناسی کودک مطالعه کردم بخاطر رشتم 

اینکه این رفتارارو داره حتی آب دهنش راه میوفته ینی آماده غذا بخوره 

تو بعضی جاها گفته شده زودتر شروع کردنش اشکال نداره میتونی بدی به بچه ها ولی با اصول خودش حتی اینکه اول کدوم گروه مواد غذایی بدی ،آخر کدومو 

ولی بنظرم تا ۵ ماهگیش حداقل صبر کن 

باهاش اتمام حجت کن الکی بهش بگو از یه پزشک پرسیدم گفته خیلی خطرناکه

جلوی خودش ازدکتربچه م پرسیدم که دکترش دعواش کنه

قول داده بود

امروز وقتی دعواش کردم میگه داشتم بستنی میخوردم همش دهنشا بازمیکرد که یعنی منم میخوام و منم دلم نیومد

بچه که نمیفهمه حتی وقتی چای هم میخورم وقتی بغلمه اون دهنشا بازمیکنخ

ببین من دکتر تغذیه و اینا نیستم ولی روانشناسی کودک مطالعه کردم بخاطر رشتم اینکه این رفتارارو داره حت ...

باشه مرسی😘

رفلاکس هم داره دکترشم گفته بود زودتر براش شروع میکنیم وقتی ۴ماهش بود قدو وزنشا گرفت گفت نیاز نیست اما بچم خیلی تمایل داره به غذاخوردن🤣