2777
2789
عنوان

شوهرم به بچه چهارماهم بستنی داده

502 بازدید | 32 پست

دخترم ۴ماه و نیمه شده تاحالا چیزی جز شیرخودم و شیرکمکی بهش نداده بودم امروز عصروقتی تواشپزخونه بودم شوهرم به دخترم بستنی داده و فیبم گرفته 

نکنه خداینکرده ضرری براش داشته باشه

ندین بهش هم سرده هم سخت هضم 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه کم داده عیب نداره... وگرنه بگو افزودنی زیادداره نده ضرر داره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

دستگاه گوارش نوزاد هنوز برای خوردن غذاهای جامد یا لبنیاتی مثل بستنی آماده نیست!!! 😐 اما اگر مقدار خیلی خیلی کمی از بستنی به دخترت داده مشکلی نیست.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خودش میگه دو سه قاشق بیشترندادم ولی میدونم زیاددادهتوفیلم قشنگ ۲۰ثانیه داره بااشتها میخوره

بستنی ها مواد افژودنی داره گفتم که باعث بدغذایی هم میشه 

بهتره توجیه بشه دیگ از این کارا نکنه

وای اره ی بار دیگم بهش پنیرخامه داده بود دعواش کرده بودم اصلا گوش نمیده به حرفم میگه ما از چهارماهگق ...

حال همسرت خوبه، دستگاه گوارش بچه نمیتونه هنوز آنزیم لازم برای هضم لاکتوز تولید کنه

طفلک اسهال و دل درد میشه حتی ممکنه آلرژی بشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
وای اره ی بار دیگم بهش پنیرخامه داده بود دعواش کرده بودم اصلا گوش نمیده به حرفم میگه ما از چهارماهگق ...

به عنوان یه مادر چرا از نوزاد بی دفاع خودت مواظبت نمیکنی 

بعدا که دستگاه گوارشش هزار تا آسیب دید 

میفهمی چیکار کرده با بچه ات