یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مسیرنامسیرفرق داره توشهری ومسیرنزدیک طرف اگه یکم داغونم باشع خیلی امن ترهست ولی راه دوریک کارکوچیک هم باعثه ترس،میشه من دوستم مسیرخونش خیلی دوره تاتوشهرهمیشه بااسنپ میره خیلی هم اهل تیپ زدن هست بعدمثلایکسری یک پیرمرداومده بودمیگفت وسط راه گفته برم دستشویی بازیکجاگفته چایی بخورم نگه داشته خلاصه بدبخت دقرکرده تابرسه
ما یه بار با دوستام اسنپ گرفتم بعد گفتیم از راه اصلی برو (خونه ی یکی از دوستام بود) گف نهه من از میون بر میرم عجله دارم
خلاصه اون دوستم وسط راه پیدا شد (منم قرار بود با این یکی دوست برم خونشون )بعد پرسید اینجا خونه کدومتونه دوستم گفت من بعد به گفت خونه ی تو کجاست من میرسونمت با اصرار میخواست برسونه درصورتی که عجله داشت 😐 البته ظاهرشم ترسناک بود من ترسم صد برابر شده بود