2777
2789
عنوان

بچه ها برای شما موردی پیش اومده تو اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 44 پست

بچها ولی انگار الهه از اسنپ پیاده شده سوار ماشین دیگه شده 

که این اتفاق افتاده یا من اشتباه متوجه شدم🤔

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چرا بردت بیابون چی گفت

هیچی ببین دو سه بار بش گفتم چرا انقد طول کشید چرا از اینجا ها میری اما لال شده بود.ج نمی‌داد منم دیگ از ترس مثل خودش لال شده بودم 

برد بر بیابون مگس پر نمیرد فکن فقط دوتا بی آرتی داغون خراب بود وسلام نگ داشت منم از ترس پریدم پایین ☹️🤣🤣🤣🤣

بچها ولی انگار الهه از اسنپ پیاده شده سوار ماشین دیگه شده که این اتفاق افتاده یا من اشتباه متوجه شدم ...

بله، یه روایتی هم هست به این شکل...

البته این آقا هم راننده اسنپ بوده، و حرف اینه که این که سابقه دار بوده چرا باید استخدام اسنپ میشده

اسنپ هم گفته اونوقت که ما استخدام کردیم سابقه نداشته😑😑😑

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

مسیرنامسیرفرق داره توشهری ومسیرنزدیک طرف اگه یکم داغونم باشع خیلی امن ترهست ولی راه دوریک کارکوچیک هم باعثه ترس،میشه من دوستم مسیرخونش خیلی دوره تاتوشهرهمیشه بااسنپ میره خیلی هم اهل تیپ زدن هست بعدمثلایکسری یک پیرمرداومده بودمیگفت وسط راه گفته برم دستشویی بازیکجاگفته چایی بخورم نگه داشته خلاصه بدبخت دقرکرده تابرسه

بله، یه روایتی هم هست به این شکل...البته این آقا هم راننده اسنپ بوده، و حرف اینه که این که سابقه دار ...

بله شنیده بودم که سابقه داره 

عجب😐

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

ما یه بار با دوستام اسنپ گرفتم بعد گفتیم از راه اصلی برو (خونه ی یکی از دوستام بود) گف نهه من از میون بر میرم عجله دارم 

خلاصه اون دوستم وسط راه پیدا شد (منم قرار بود با این یکی دوست برم خونشون )بعد پرسید اینجا خونه کدومتونه دوستم گفت من بعد به گفت خونه ی تو کجاست من میرسونمت با اصرار میخواست برسونه درصورتی که عجله داشت 😐 البته ظاهرشم ترسناک بود من ترسم صد برابر شده بود

پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم 

میخواید یه کلت با خشاب پر بزارم رو صندلی عقب برا استفاده مسافریناینجوری حس امنیت میکنن؟

همون پنجره ها رو باز بذارید کافیه

دیگه نمیخواین بگید درو باز و بسته کن...خودشون بخوان اینکارو میکنن

بعد، همون که شما اصلا صحبتی نکنید، تو آینه به مسافر نگاه نکنی و....مسافر خودش احساس امنیت میکنه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️