2777
2789

داریم جدا میشیم تلخ تر از این که ده سال عمرمو پای ادم اشتباه گذاشتم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جسارت نباشه دلیل طلاقتون چیه؟

عدم تفاهم 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بزرگترین ترسم اینه الکی الکی جونمو از دست بدم اونم به دست شوهرم کشته بشموازاون بدتر طلاق بگیرم کسی ر ...

انشالله که بهترین نصیبت بشه 

ولی چرا همچین ترسی داری 

مثبت فکر کن 

چون به هرچی فکر کنی عاقبت همون میشه مثبت اندیش باش

من یه ماهه بچم دم آخر زایمان از دست دادم خیلی دلم گرفته

آدمای دوربرمو یجور دیگه میبینم همش فکر میکنم دوست داشتن این بلا سرم بیاد

دستم به کارای خونه و آشپزی نمیره و غذاهام همه خراب میشن

قبلا آرزوم بود شوهرم یه سفر ببردم یا یبار بگه دوستم داره یا خودش بیاد و ابراز علاقه کنه بهم برام کاری کنه ولی الان داره این کارارو میکنه اصلا به دلم نمیشینه همش فکر میکنم ترحمه 

میگه بریم سفر حال و هوات عوض بشه اصلا میلم به هیج جا نیست دلم میخواد خونه بمونم

عدم تفاهم

انشالله که بهترینا براتون رقم بخوره ناراحت شدم براتون ولی مطمئنم دوباره یه زندگیه از نو و خیلی بهتر با یک شخص درست می‌سازید

گاهی اوقات هر دوطرف نقصی ندارن ولی برای هم ساخته نشدن و میتونن برای شخص دیگه ایده آل باشن

من یه ماهه بچم دم آخر زایمان از دست دادم خیلی دلم گرفتهآدمای دوربرمو یجور دیگه میبینم همش فکر میکنم ...

منم مادرمو کامل درکت میکنم عزیزم 

اشکال نداره خواست خدا بوده تا خدا نخواد اتفاقی نمیفته حتما حکمتی توش بوده 

انشالله که بهترینا براتون رقم بخوره ناراحت شدم براتون ولی مطمئنم دوباره یه زندگیه از نو و خیلی بهتر ...

من به اینده هیچ امیدی ندارم فقط برا دخترم زندگی میکنم، ببخش با حرفام ناراحتت کردم حلال کن 

منم مادرمو کامل درکت میکنم عزیزم اشکال نداره خواست خدا بوده تا خدا نخواد اتفاقی نمیفته حتما حکمتی تو ...

میدونم حال روحی خوبی ندارید 

امیدوارم خدابه جای یه بچه چندتا بچه نازو سالم بهتون بده

من به اینده هیچ امیدی ندارم فقط برا دخترم زندگی میکنم، ببخش با حرفام ناراحتت کردم حلال کن

این چه حرفیه عزیزم 

دوست دارم باهاتون صحبت کنم 

امیدتون به خدا باشه 

خدا گر ببندددری زحکمت گشاید دردیگری