2777
2789
عنوان

پرستار که بچه داره

204 بازدید | 24 پست

خانم‌ها پرستارم بچه داره ولی واقعاً کارش خوبه.منتها بچه فوق‌العاده پررو و زورگو هست از پسرم کوچکتر هست ولی خوب جسوره.

هم دلم نمیاد هم بچم داره اذیت میشه.

الان معلم زبان گرفتم خونه.گفتم به بچه اینم درس بده ولی مدام تو کلاس بچمو میجزونه.

شوهرم الان داد زد که هم پول میدم هم بچم فحش میخوره و مرده شوره مدیریتت.

دلم نمیاد بگم بچشو نقره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پرستارت بگو به پسرش گوشزد کنه وگرنه ناچاری از کلاس حذفش کنی بگو پدرش از این وضعیت راضی نیست

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
مامانش هم صدبار گفتم بهش نمیتونه بچشو جمع کنه

اگه نمیتونه جمع کنه بگو تو هم ناچاری از کلاس حذفش کنی به همین راحتی بگو پدرش راضی نیست از این وضعیت هر وقت اصلاح شد بیاد تو کلاس

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

دلت نسوزه براش بچت مهم تره .

راحت بهش بگو یا بچتو درست تربیت کن که هر حرفی رو نزنه یا دیگه نیا .

پرستار برای آرامش و کمک هست اگه قرار باشه اینطوری آزار بده که بهتره عذرش رو بخواید .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑