2777
2789
عنوان

پرستار که بچه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست
میدونم.هم ثواب داره هم اینکه زن تمیزیه ولی مادره

یک جور دیگه از دلش در بیار بگو برای آگاه شدن پسرش چندبار کلاس نشینه تا مادرش بهش گوشزد کنه اگه قول داد رفتارش را اصلاح کنه برگرده به کلاس

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان شوهرم هرچی تونست به من گفت.خیلی ناراحتم.هم جون میکنم واسه پول پرستار و کلاس هم پدرش فحش به من

خب دلس برابچه سوخته یادش میاد روانش میریزه بهم 

لایک نکنید .توروخدا 
الان شوهرم هرچی تونست به من گفت.خیلی ناراحتم.هم جون میکنم واسه پول پرستار و کلاس هم پدرش فحش به من

همه مردها همینن من از صبح سرکارمم روزهایی که تعطیلی درگیر فیلم آموزشی و کلاسهای بچه هستم از اون طرف خانه داری و غذا درست کردن شبم دخترم عادت داره بره تو وان یکساعت بازی کنه من دارم از پا درمی‌آیم دست آخر آقا اخرشب با رفیق‌اش قهوه میخوره جای من بودی چیکار میکردی

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
از کجا بفهمم .پسرم دید پدرش عصبانی شده گفت مامان گناه داره

نمیدونم بچه شما چند سالشه. اما من دخترم پیش دبستانی که بود با یه دختری دوست شده بود و خیلی با هم صمیمی بودن، اما بعد از مدتی من فهمیدم اون بچه به شدت کنترلگر هست و خانوادش هم در این زمینه تشویقش،می کنن. کاملا استقلال دختر منو گرفته بود و هیچ کس جلو دارش نبود، اشتباه کردم جدی نگرفتم اما برای کلاس اول درخواست دادم تووی یک کلاس نباشن با وجود اینکه خیلی ها میگفتن باید یاد بگیره با همه چه جور برخورد کنه و می گفتن این کار رو نکنم. اما انقدر خوش حالم که این کارو کردم که خدا میدونه. یکی از بهترین کارای زندگیم بود و امسال هیچ‌گونه مشکلی نداشتم. به نظرم خودتون بهتر از همه متوجه می شید. اگر حس کردید رفتارهای اون بچه جوریه که به هر نحوی میتونه خیلی روی فرزند شما تاثیر بد داشته باشه و قابل اصلاح هم نیست، زودتر حذفش کنید

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
نمیدونم بچه شما چند سالشه. اما من دخترم پیش دبستانی که بود با یه دختری دوست شده بود و خیلی با هم صمی ...

ممنون از نظرتون.

من بچه برادرم اینطوری بود با پسرم و با اینکه یک عمه‌ هستم ولی رفت و آمد را کم‌کردم تا بچه آسیب نبینه.