2777
2789
عنوان

پول ندارم

135 بازدید | 23 پست

سلام انشالله که حالتون خوب باشه

برای ثبت نام کلاس فیزیک کنکور امسال ۴٫۵ میلیون میخوان ولی متاسفانه من به هیچ عنوان توان مالی ندارم که بتونم این مبلغ رو پرداخت کنم امکان پرداخت اقساطی و بورسیه هم ندارن خودمم دوس ندارم دزدکی نگاه کنم چون حرومه و اخر و عاقبت نداره و اصلا درست نیست

خواهش میکنم اگه راهی سراغ دارید بهم پیشنهاد بدید 

بچه ها میشه لطفا یکی به من توضیح بده 

اینکه میگن حرومه یعنی چجوری؟؟

این کانالای تلگرام و اینا که پی دی اف کتاب میزارن و فیلم آموزشی حرومه ؟؟؟

اگر اره چرا ؟؟خب مثل فیلمایی که تو اپارت هست دیگه

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام باور کنید این کلاس ها هیچ نکته خاصی ندارن شما کتاب خوب بگیرید خودتون بخونید هم وقتتون سیو میشه هم اینکه بهتر یادمیگیرید

دعا کنید لیاقت پیدا کنم شهید گمنام بشم

از دوستی فامیلی نداری قرض بگیری یا از کلاسهای رایگان تو اینترنت اینا نیست ازشون استفاده کنی یا با موسسه های مختلف تماس بگیر و شرایطتتو بگو‌شاید یکیشون اجاره داد 

بچه ها میشه لطفا یکی به من توضیح بده اینکه میگن حرومه یعنی چجوری؟؟این کانالای تلگرام و اینا که پی دی ...

عزیز دلم کسی که شما کلیپ هاشو مفت و مجانی میبینی انگار داری ازش پول دزدی میکنی چون کلی درس خونده زحمت کشیده و دبیر شده شغلش اینه از این راه پول درمیاره مخصوصا اینکه تاکید کنن که نباید کلیپمو دزدکی ببینی( که یحیوی خیلی میگه نباید ببینید دزدکی) نه کنکور به جایی میرسی نه زندگی 

عزیز دلم کسی که شما کلیپ هاشو مفت و مجانی میبینی انگار داری ازش پول دزدی میکنی چون کلی درس خونده زحم ...

وای جدی؟؟ پس چجوری توی گروه های تلگرام پخش شده 

اون پی دی اف کتاب هایی که میزارن چی ؟!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

از دوستی فامیلی نداری قرض بگیری یا از کلاسهای رایگان تو اینترنت اینا نیست ازشون استفاده کنی یا با مو ...

میدونی عزیزم کلاس استاد شجاعی رو دارم ینی تو ماز هستم ولی خب من نمیتونم با استاد ارتباط بگیرم هیچی نمیفهمم از توضیحاش ولی یحیوی عالیه بخاطر همین میگم

من که این همه پول دادم ثبت نام کردم میخواستم سال بعدم ببینم پنلمو بستن منم اونا رو حلال نمیکنم 

راضی نبودم 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی