2777
2789

از رو حماقت دل یکی رو شکستم و گفته هرگز نمی بخشمت .اون هیچ بدی به من نکرده بود من تحت تأثیر حرفای یکی دیگه قرار گرفتم و اینو از خودم دلخور کردم .

الان شب و روز ندارم دارم داغون میشم از عذاب وجدان   کسی هست مث من باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره شده

نبخشه بدرک 

فقط حرف اون ملاک نیس که خدا هس میبینه بهش بدی نکردم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

همینجا همین اللن میگم هیچوقت اون زن رو نمیبخشم . هیچوقت . 😭😭😭😭 یه خانمی پارسال به من یک دروغ بزرگ گفت که کل آیندمو ممکنه تغییر بده ، ممکن هم نه قطعا کل آیندم خراب میشه . آنروز صبح فهمیدم دروغ گفته و منم الان کاری از دستم بر نمیاد 😭😭😭خدا از اون آدم دروغگو نگذره و الان هم داره انگار میکنه و میگه من نگفتم اینارو

حلالیت بطلبید

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم مث تو خدا بخیر کنه

چه حسی داری ؟من اصلا آروم و قرار ندارم .من تو فامیل وجهه خوبی داشتم الان همه به دید دیگه نگام میکنن.من واقعا تحت تاثیر یکی قرار گرفتم که با اون طرف مشکل داشت و حرفایی درموردش بهم میزد که ازش متنفر میشدم