بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همینجا همین اللن میگم هیچوقت اون زن رو نمیبخشم . هیچوقت . 😭😭😭😭 یه خانمی پارسال به من یک دروغ بزرگ گفت که کل آیندمو ممکنه تغییر بده ، ممکن هم نه قطعا کل آیندم خراب میشه . آنروز صبح فهمیدم دروغ گفته و منم الان کاری از دستم بر نمیاد 😭😭😭خدا از اون آدم دروغگو نگذره و الان هم داره انگار میکنه و میگه من نگفتم اینارو
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
چه حسی داری ؟من اصلا آروم و قرار ندارم .من تو فامیل وجهه خوبی داشتم الان همه به دید دیگه نگام میکنن.من واقعا تحت تاثیر یکی قرار گرفتم که با اون طرف مشکل داشت و حرفایی درموردش بهم میزد که ازش متنفر میشدم