2821
2789

از رو حماقت دل یکی رو شکستم و گفته هرگز نمی بخشمت .اون هیچ بدی به من نکرده بود من تحت تأثیر حرفای یکی دیگه قرار گرفتم و اینو از خودم دلخور کردم .

الان شب و روز ندارم دارم داغون میشم از عذاب وجدان   کسی هست مث من باشه ؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره شده

نبخشه بدرک 

فقط حرف اون ملاک نیس که خدا هس میبینه بهش بدی نکردم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

همینجا همین اللن میگم هیچوقت اون زن رو نمیبخشم . هیچوقت . 😭😭😭😭 یه خانمی پارسال به من یک دروغ بزرگ گفت که کل آیندمو ممکنه تغییر بده ، ممکن هم نه قطعا کل آیندم خراب میشه . آنروز صبح فهمیدم دروغ گفته و منم الان کاری از دستم بر نمیاد 😭😭😭خدا از اون آدم دروغگو نگذره و الان هم داره انگار میکنه و میگه من نگفتم اینارو

حلالیت بطلبید

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم مث تو خدا بخیر کنه

چه حسی داری ؟من اصلا آروم و قرار ندارم .من تو فامیل وجهه خوبی داشتم الان همه به دید دیگه نگام میکنن.من واقعا تحت تاثیر یکی قرار گرفتم که با اون طرف مشکل داشت و حرفایی درموردش بهم میزد که ازش متنفر میشدم 

بله شده نبخشیده کارمای کارمم پس دادم تمام

کاش با آب اشک چشممون آتیشت رو خاموش کنیم که ما بچه هات هرچقدر هیچی نداریم اندازه یه خلیج گریه داریم ما که سوختیم و نساختیم به امیده روزی که همه باهم بسازیم :(

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792