2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عمل نداره دقت کنی

فقط حس میکنم یه سری فیلر و تزریق داره

اونم طبیعی

ولی اصلا از قیافه و حالتش خوشم نمیاد

ولی ماشالله خوش هیکل و قد بلنده

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

یعنی من اشتباه میکنم عمل کرده اینا برا قبله☹️ البته صرفا جهت یکم فان زدم تایپیکو عادت نداشتم به این ...

اینجا که شبیه الانشه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

نه عمل نداره دقت کنیفقط حس میکنم یه سری فیلر و تزریق دارهاونم طبیعیولی اصلا از قیافه و حالتش خوشم نم ...

گفت هیچ کار زیبایی نکرده دومی نزدیک تره اولی برا خیلی وقت پیشه

⁦→⁠_⁠→⁩

به نظرم عمل نکرده ولی ژل تزریق کرده ژل لب و ...

احساس میکنم گونه هاش رو یه کاری کرده انگار زیاد نمیتونه تکون بده 

و اینکه میکاپش سنگین نره تو این عکسا انگار آرایشی نداره یا خیلی کمه

به نظرم عمل نکرده ولی ژل تزریق کرده ژل لب و ...احساس میکنم گونه هاش رو یه کاری کرده انگار زیاد نمیتو ...

آره به نظر من همینه چون چهره اصلی وبدون آ رایشش مال همون عکسی هست که از یکی سریالهای استانیش گذاشتید نال چند سال میش هستش.

به نظرم کاملا نچراله 

به گونه هاش دقت کنید، وقتی میخنده مشخص تره سمت راستش خط پیدا میکنه سمت چپش بدون خطه 

البته تاثیرات سن هم هست اون موقع ها ۲۰ یا ۲۱ بود الان ۲۶ هست 

به نظرم کاملا نچراله به گونه هاش دقت کنید، وقتی میخنده مشخص تره سمت راستش خط پیدا میکنه سمت چپش بدون ...

الان جون تر به نظر میرسه تا شیش سال پیش چونه گونه و..پشت پلک حتی افتادگی ابرو پوست کشیده افتادگی نوک بینی

⁦→⁠_⁠→⁩