2777
2789
خیلی سادست انتقالت داده به ظرفی به نام اب نمک برای مواقع ای که هیچ کسی قبولشون نکرد و پیششون نموند ...

آخه از لحاظ ظاهری مالی همه چیش خوبه نیازی ب من نیست بنظرت قصد ندارم بره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا واقعا با خودت رو راست باش گیریم خجالتی و درونگرا باشه حداقل بعد ۳ـ۴ ماه سعی میکنه از طریق مجازی ...

نه من  سوالم چیز دیگه میگم حس میکنم سرد شده. ممکنه خجالت بکشه نتونه بهم بگه برو

راستی ی سوال دوست صمیمیم ۹ ساله با پسره هی میگه میام خواستگاری و نمیاد. پیش باباش مکانیکی کار می‌کنه ...

نمیشه قطعی گفت که بهونه است ممکنه خانواده اش هنوز راضی نشده باشن مثلا گفته باشه به خانواده اش ولی خانواده اش برای پا پیش گذاشتن موافقت نکرده باشن برای همین اینو بگه

بازم باید رفتاراشو بسنجه این که ۹ ساله هنوز باهمن یعنی پسره هم میخوادش اگه مبخواد مطمئن شه به پسره بگه که حالا به خانوادت یه معرفی چیزی بکنه که مثلا نشون کنن همو برای همدیگه

نه من سوالم چیز دیگه میگم حس میکنم سرد شده. ممکنه خجالت بکشه نتونه بهم بگه برو

یعنی بدون علت سرد شده؟چند وقته باهاشی🤔

پسرا بعضی وقتا اخلاقاشون سرد میشه اگه چندین ماه اینجوریه حتما یه علتی داره حالا خودت ازش پرسیدی که چرا اینطور شده؟

اخه مشکلیم باشه باید بگه که برطرف شه

وای دقیقا همینا ک گفتی مشکلم بود🤦🏻‍♀️و از همینایی بود ک فقط نگاه بود.

فک کنم موادی چیزی میزنن فقط نگاه میکنن مال منم همین بود منم بد نگاه کردم طرفو😂خب اخه تویی که نمیخوای بیای واسه چی عین بوق سگ زل زدی به ادم

والا میتونن یه نگاه عادی بندازن

من بی عرضه ترین پسراهم تو دانشگاه دیدم که ببینی میگی این بچه مثبته عمرا بتونه مخ بزنه ولی کلی دختر د ...

خاک بر سرش.خیلی  باجزییاتی میگی ، قشنگ انگار داری اون الاغو توصیف میکنی😑تنها کاری ک کردم، دیگ باهاش خرف نمیزنم. یک ماهه. حتی نپرسید چرا رفتی

فک کنم موادی چیزی میزنن فقط نگاه میکنن مال منم همین بود منم بد نگاه کردم طرفو😂خب اخه تویی که نمیخوا ...

😅اره متاسفانه فک کردم خوشش میاد.ک نمیدونم واقعا په مرگش بود دقیقا. خیلی هم بی‌عرضه بود. ۶ماه همینطوری بود😐

خاک بر سرش.خیلی باجزییاتی میگی ، قشنگ انگار داری اون الاغو توصیف میکنی😑تنها کاری ک کردم، دیگ باهاش ...

قشنگ مشخصه براش مهم نیست از امشب فکرشو ببوس بذار کنار چون اون نهایت ازدواجشم بکنه و تو بمونی تو فکرش بدتر افسرده میشی منم گذاشتم کنار

همیشه هم این جمله رو تکرار کن:اگه بخواد میاد و مرد باید جنم ابراز داشته باشه

اینا فکر میکنن ما مسخرشونیم

منم دیدم این هی له له میزنه یبار رفتم پی ویش مستقیم نگفتم یکم سعی کردم باهاش گرم بگیرم سریع خودشو زد کوچه علی چپ منم خدافظی کردم دیگه هم حالم ازش بهم خورد

😅اره متاسفانه فک کردم خوشش میاد.ک نمیدونم واقعا په مرگش بود دقیقا. خیلی هم بی‌عرضه بود. ۶ماه همینطو ...

یبار موقعی که زل میزنن باید اینو بگیم:چیه اثر هنری دیدی یا چیز عجیبی کشف کردی؟یه ارزوی شفاعتم تنگش

قشنگ مشخصه براش مهم نیست از امشب فکرشو ببوس بذار کنار چون اون نهایت ازدواجشم بکنه و تو بمونی تو فکرش ...

😐وای وای. منم پیش قدم شدم رفتم باهاش چت کردم. البته نگفتم ازش خوشم میاد. ب یه بهونه الکی رفتم. همون هفته اول فهمیدم این فقط از دور خوبه.نه جنمی نه عرضه‌ای. غیرمستقیم میگف بهم ک تو با بقیه فرق داری برام و فلان. ولی اصلا پیشقدم نمیشد ک اولین نفر پیام بده. وقتی ک ولش کردم، دیگ بعد اون یک هفته بعدش پیام داد. ک دیگ دیر شده بود. بره گم شه. مرد انقد بی عرضع

یبار موقعی که زل میزنن باید اینو بگیم:چیه اثر هنری دیدی یا چیز عجیبی کشف کردی؟یه ارزوی شفاعتم تنگش

حتی الانم نگاه میکنه😐 بعد من اصلا ن نگاهش مبکنم ن توجهی میکنم. یادم میاد ک ازش خوشم میومد با چنین شخصیت و رفتاری ک داره، خجالت میکشم از خودم😑

😐وای وای. منم پیش قدم شدم رفتم باهاش چت کردم. البته نگفتم ازش خوشم میاد. ب یه بهونه الکی رفتم. همون ...

اصلا همین که گفتی ۶ ماه عین چوب درخت نشسته زل زده

لابد داره زل زدن تمرین میکنه

میدونی اینجور ادما یا واقعا یه تختشون کمه یا این که خوب بازی میدن بقیه رو

یعنی رسما میان یجور رفتار میکنن که فک کنی میخوادت ولی بدتر ضایعت میکنن

اصلا همین که گفتی ۶ ماه عین چوب درخت نشسته زل زدهلابد داره زل زدن تمرین میکنهمیدونی اینجور ادما یا و ...

وقتی ک حقیقت رو فهمیدم، خیلی حس بدی بهم دست داد. حتی الانم گاهی یادم میاد یجوری میشم. ولی خب دیگ تموم شد رفت. ازین ادم مرد در نمیومد.