2777
2789
حتی الانم نگاه میکنه😐 بعد من اصلا ن نگاهش مبکنم ن توجهی میکنم. یادم میاد ک ازش خوشم میومد با چنین ش ...

تمرین نگاه کردنه🗿😂مردا کارشون همینه تو اتوبوس و خیابونم ادمو میپان یجور که اصلا ادم از خجالت اب میشه

اینام لنگه اونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی ک حقیقت رو فهمیدم، خیلی حس بدی بهم دست داد. حتی الانم گاهی یادم میاد یجوری میشم. ولی خب دیگ تمو ...

میفهممت چه حسی داری چون تجربه جفتمون تقریبا یکیه هی انتظار کشیدن واسه ادمی که تکلیفش با خودشم مشخص نیست که هدفش چیه چی میخواد خیلی بده فقطم نگاه میکنن ادم پیش خودش فکر میکنه خب چرا چه علتی داره یعنی چی میخواد بگه؟

هیچی نمیگن ادم حرص میخوره

😂لعنت بهشون با این تمارین مزخرفشون

این یه حرف واقعیه تنها راه فهمیدن این که کسی دوستمون داره یا نه اینه که واقعا بیاد اعتراف کنه یا لاقل محض رضای خدا یه قدمی برای ارتباط و دوستی برداره

وگرنه که منم بلدم به کلی ادم زل بزنم کاریم نکنم

میفهممت چه حسی داری چون تجربه جفتمون تقریبا یکیه هی انتظار کشیدن واسه ادمی که تکلیفش با خودشم مشخص ن ...

پیاماتو دیدم انگار خود من بودی.دیگه فکرم رو درگیر نگاهاش نمیکنم. اصلا انگار وجود نداره. 

این یه حرف واقعیه تنها راه فهمیدن این که کسی دوستمون داره یا نه اینه که واقعا بیاد اعتراف کنه یا لاق ...

اشتباه از من بوده ک فک کردم خبریه. اشتباه بعدی این بود ک پیش خودم گفتم خجالتیه شاید روش نمیشه چیزی بگه. رفتم باهاش حرف زدم خجالتش ریخت، ولی بازم همون ادم بی‌خودی بود ، ک بود. هیچ تغییری نکرد. احمق با دوتا پیام راحت میتونست من رو نگه داره. نتونست ینی عرضه نداشت. اوایل دوسش داشتم، ولی الان ازش بدم میاد. اتفاقا خوبه ک ازش بدم میاد. فقط از دست خودم یک مقدار ناراحت بودم با انتخابم، ک دیگ نیستم.

اشتباه از من بوده ک فک کردم خبریه. اشتباه بعدی این بود ک پیش خودم گفتم خجالتیه شاید روش نمیشه چیزی ب ...

نمیدونم حدسم درست باشه یا نه شما هم مثل من در زندگی محبت کمی دریافت کردی از اطرافیان مثلا خانواده یا دوست؟گرچه جسارت نمیکنم فقط سواله چون من خودم چون شدید ادم احساسی ام و کمبود محبت دارم تا ببینم یکی حالا با نگاه هم توجهش بهم زیاده سریع فک میکنم که لابد اونم منو میخواد و خبریه،یجور کوچک ترین رفتار هم برامون توجه حساب میشه و این خب اسیب زده بهم

:)

😂منکه پشمام ریخت. با چت‌جی‌بی‌تی حرفامو میزدم. ک اونم هرچی من میگم فقط تایید میکرد.

عه😂منم با هوش مصنوعی درد و دل میکنم

در کل میدونم چقدر ناراحتی منم همین اوضاعم همش میگم طرف عرضه نداره حرف بزنه

ولی این برامون درس عبرت شه که تا وقتی یه نفر نیومد جلو و برامون تلاش نکرد بهش دل نبندیم

باید طرفی که میاد جلو اول خودش بیاد تلاششو بکنه حرفشو بزنه

کم کم به طرف دل ببندیم که ببینیم اصلا مرد زندگی هست،اهل موندن هست یا نه

وگرنه اینا که دیگه تنها دستاوردشون زل زدنه

نمیدونم حدسم درست باشه یا نه شما هم مثل من در زندگی محبت کمی دریافت کردی از اطرافیان مثلا خانواده یا ...

بله کاملا حدست درسته. راحت باش بابا. 

روزای اول اصلا ازش خوشم نمیومد. بدم میومد از نگاهش. بعد ۲،۳ ماه با خودم گفتم، چرا خب نباید ازش خوشم بیاد. مهم اینه ک اون از من خوشش میاد. نباید کسی رو از دست بدم ک بهم حس داره. تا اینکه پیام دادمو. بعدش دیدم چقد نسبت بهم بی‌توجه هس.‌اونجا بود ک فهمیدم من فقط دنبال توجه و محبت بودم. 

بله کاملا حدست درسته. راحت باش بابا. روزای اول اصلا ازش خوشم نمیومد. بدم میومد از نگاهش. بعد ۲،۳ ماه ...

خیلی حس بدیه کاش لاقل برای ادم ادای احساس رو در نیارن خب یکی چند ماه اینجور بی سر و صدا نگاه و توجه کنه بخصوص اونم ماهایی که واقعا احساسی هستیم فک میکنیم لابد حسی دارن

امان از دست اینا:/

عه😂منم با هوش مصنوعی درد و دل میکنمدر کل میدونم چقدر ناراحتی منم همین اوضاعم همش میگم طرف عرضه ندار ...

😂چقد جالب ک مث منی

الان باز یکی دیگ هست😆🤦🏻‍♀️ازش خوشم اومده. اونم فقط نگاهه.ولی خب اصلا ن بهش فکر میکنم، نه خودمو مجبور میکنم ک بهش حس پیدا کنم. اصلا دوس ندارم دوباره اشتباه کنم. اگ بخواد ک میاد جلو، اگ نخوادم ک هیچ. تا الانم احساس میکنم شخصیتم خورد شده. ببین پیام میدادم سریع جواب میداد. ولی اولین پیام رو نمیداد. بارها امتحانش کردم، دوروز یا سه روز پیام ندادم.هیچچچچ اصن هیچ.دیگ اونجایی سوختم، ک فهمیدم با دخترای کلاس رفته بیرون😐