2777
2789

؟ی نفر تو زندگیمه  جدیدا خیلی کم پیداست  چند بارم بهش گفتم میتونی بری اگه مشکلی با من داری و این حرفا گفته نه اشتباه فکر میکنی 

بنظرتون خودش گرفتاری یا میخواد بره؟

کشکه

هیچ پسر خجالتی من ندیدم!

هر کدومشون زنیو خواستن دهن وا کردن

نمونش کسی که من دوسش داشتم برای من ادای چلمنگای عاشقی که نمیتونه ابراز علاقه کنه بود بعدش ترم بعدی با یه دختر ور می پرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ درونگرای خجالتی نداریم ن؟ راستش دارم فک میکنم به رفتارش، میببنم راست میگیا...

خجالت برای قدیما بود الان کسی کسیو بخواد میگه

ببین من خودم خجالتی ترین ادمیم که جلو چشته یعنی بخوام بگم واسه یه وویس دادن عادی به استاد استرس میگیرم جلو چند نفر رد شم از جایی استرس میگیرم اصلا وحشتناک

من با این وضعم از کسی خوشم اومده بود بهش گفتم(دخترم)

دیگه پسر جماعت که اصلا

جدی؟ درونگرای خجالتی نداریم ن؟ راستش دارم فک میکنم به رفتارش، میببنم راست میگیا...

اصلا واقعا با خودت رو راست باش گیریم خجالتی و درونگرا باشه حداقل بعد ۳ـ۴ ماه سعی میکنه از طریق مجازی بهت مستقیم بگه

چون اسمش روشه عشق کراش طرف وقتی بخوادت نمیخواد مال کسی دیگه ای بشی پس بهت میگه هر جور که شده بهت میگه امکان نداره نگه

تازه این هیچی طرف هست میدونه زنه متاهله یا تو‌رابطست بازم میره میگه دوسش داره

خجالت برای قدیما بود الان کسی کسیو بخواد میگهببین من خودم خجالتی ترین ادمیم که جلو چشته یعنی بخوام ب ...

چقدر حق گفتی. منم خجالتی و مغرورم. ولی برا این پسر هیچ خجالت و غروری نداشتم. بعدش دیدم یجوری رفتار میکنه، گفتم خجالتیه و فلان. اخیرا شک کرده بودما.الکی خودمو گول میزدم. با پیامت دیگ مطمئن شدم.میگفتم اخه مگ میشه یه پسر انقد بی‌عرضه و بی‌جرعت باشه

تا وقتی براش خطری نداشته باشی نگهت میداره یه جورایی تویه آب نمکی. احتیاجی نداره بهت بگه خداحافظ یه نفر جدید پیدا میکنه شما رو هم نگه میداره برای روز مبادا. اگر سرد شده یا کم رنگ شده داستان از این قراره

اصلا واقعا با خودت رو راست باش گیریم خجالتی و درونگرا باشه حداقل بعد ۳ـ۴ ماه سعی میکنه از طریق مجازی ...

میدونی چون ازش خوشم میومد، الکی خودمو با این جرت و پرتا ک درونگراس و خجالتیه راضی میکردم. به یه جایی رسیدم ک خودم ولش کردم. خسته شدم از دستش. راست میگی، اگ میخواست از رفتارش مشخص بود.

چقدر حق گفتی. منم خجالتی و مغرورم. ولی برا این پسر هیچ خجالت و غروری نداشتم. بعدش دیدم یجوری رفتار م ...

من بی عرضه ترین پسراهم تو دانشگاه دیدم که ببینی میگی این بچه مثبته عمرا بتونه مخ بزنه ولی کلی دختر دورش بودن🗿اخه خب ببین مثلا تو یچیزی که دوست داری مثلا یه گوشی موردعلاقتو میبینی واسه این که اون رنگ و اون مدل گوشیو کسی نخره حتی اگه پولتم کم باشه میری قرض میکنی از پدرت پول میگیری تا بتونی بخریش

همیشه دنبال مردی باش که جرات و جنم داشته باشه حتی بر این باورم اوناییم که میگن مشکل مالی داریم برای زن گرفتن به جرات دیدم دو سه ماه بعدش با همون وضع مالی رفتن زن گرفتن

برای پروندن یه دختر از این حرفا میزنن

پسرا اینقدر اعتماد بنفس دارن که تو جیبشون مگس هم باشه میرن به دختره میگن

میدونی چون ازش خوشم میومد، الکی خودمو با این جرت و پرتا ک درونگراس و خجالتیه راضی میکردم. به یه جایی ...

منم مثل شما بودم یه مدت همش میگفتم شاید شرایط نداره،شاید سرش شلوغه،شاید دودله

ولی بعدش فهمیدم خودمو ایسگا کردم

یه چیز دیگه هم بگم بهت،دنبال پسری باش که پیگیرت باشه واقعا پسری که علاقه منده از راهی پیگیری میکنه مثلا تا ایدی چیزی ازت پیدا کنه سیو میکنه مثلا بر فرض همکارت باشه به بهونه کار هم که شده میاد سوال میپرسه تا کم کم پیشنهاد بده این یعنی علاقه

ولی اونی که یجا‌نشسته فقط به ادم نگاه میکنه مشخصه حسی نداره

من بی عرضه ترین پسراهم تو دانشگاه دیدم که ببینی میگی این بچه مثبته عمرا بتونه مخ بزنه ولی کلی دختر د ...

راستی ی سوال دوست صمیمیم ۹ ساله با پسره هی میگه میام خواستگاری و نمیاد. پیش باباش مکانیکی کار می‌کنه بنظرت اونم بهونشه