2777
2789
اره همشون پشیمون میشن

اخرش اومدبخابم گف پادرم باعث شداین بلاروسرخودم دربیارم نمیدونم دلیل حرفش چی بود چون دراصل دلیل خودکشیش شوهر خرابش بود ک افتاددنبال زن پیرترخودش اینم میخاست طلاق بگیره خانوادش نمیزاشتن بیادخونه باباش براطلاق لعنت بهشون

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

دقیقا همه جونش سوخت ۱۰ روز تو بیمارستان زنده بود و عذاب کشید بعد مرد

یکی از اقوام ما همین جوری مرد

بارها شده که خوابش رو دیدم

همش گریه میکنه و میگه گرسنمه

خیلی خیرات میدیم

ولی گویا بهش نمیرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچند زندگی اینجامون هم جهنمه ولی ب لین فکر کن ک تا ابد تو اون جهنمی اگ خودکی کنی،منم زندگیم پراز مشکله خیلی هم ب خودکشی فک میکنم اما بعدش پشیمون میشم

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

چطور خودکشی کرد ؟

قرص برنج 

توشهرمازیادشده این قرص برنج لعنتی اخرین نفر دخترهنسایه پارسال اخرین حرفش این بود مادرددست دارم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

برا همین میترسم ازدواج کنم😪فک کن از اینجا رونده از اونجا مونده شی

واقعابد دردیه حرف حق زدی بخدا لعنت بهشون اخه میومد برا طلاق چی میخاست ازتون کم بشه گداهای عوضی

قرص برنج ازکجا گیرمیارن

اینجاجنوبه وبرای خرما میزارن کنارش ک خراب نشه وسم زدای بشه قرص برنج کم گیرمیادنمیدونم توهیجوقت خودکشی نکن بدترازمن نیس زندگیت بگمونم

هیچ چیزی براش اهمیت نداره فقط کافیه بهم بزنم تا ابرومو ببره

دوست پسرته؟

مگه چکار کردی؟

نهایتش رابطه داشتی باهاش دیگه

ارزش خودکشی داره به نظرت؟زندگیتو بکن.اونم بخدا هیچ گو هی نمیتونه بخوره

عزیزم اون دنیا برای کسی ک خودکشی می‌کنه خبری نیست اگه میخایی بفهمی اون دنیا برات چچخبره حتما با آتیش خودکشی کن ک جلو جلو به پیشواز رفته باشی

بعدم تو باید خیلی کم عقل باشی ک برای یه پسر خودکشی کنی بهم بزن نگران اینی ک کسی بیاد سمتت یا نه واقعا دغدغت اینه وقتی میخای از یه آدم سمی جدا شی؟خانوادت نیستن به درک مزاحمت شد مستقیم بگو میرم شکایت میکنم ازت به جرم مزاحمت شوخی هم ندارم

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚