من خودم همه روش برای از بین بردن موهای صورتم امتحان کردم اصلاح با بند وکس و حتی دستگاه موزر مخصوص صورت اما بعد اصلاح همیشه کلی جوش میزدم پوستم حساس خلاصه که گفتم بزار موبر صورت رو هم امتحان کنم که یک هفته پیش کرم موبر صورت سینره خریدم و استفاده کردم و چند دقیقه اول یکم پوستم سوخت ولی الان یک هفته است گذشته و حتی یک دونه جوش هم نزدم خدا رو شکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب پس منم بگیرمقبلا یه مارک دیگه زدم فقط برای تست بود اون ناحیه از صورتم سوخت کامل
بستگی داره چقد بذاری ها
من ۴ دیقه گذاشتم بازم خیلی سوختم اما بعدش فورا یخ گذاشتم چند دیقه. بعدشم با ژل شستشو صورتمو شستم بعدش کرم مرطوب کننده زدم و رو بالشتیمو هم شستم ک یوقت کثیف نباشه جوش بزنم تا یکی دو روز زیاد ب صورتت اب نزن دیگه شستی هم اینکه صورتتو ب جایی نمال