2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من خودم کلکسیون بیماری های اعصاب دارم.دارو بخوری خوب میشی روانشناس هم بری خوبه همزمان

همش دلم برای دیگران میسوزه این خبر ها روم تاثیر گذاشته

چه قرضی میخوری؟ وابسته نمیشه ادم؟ بابام میگه بری دکتر اعصاب ادم رو دیوونه میکنن 

فوبیا هم دارم و استرس

همش دلم برای دیگران میسوزه این خبر ها روم تاثیر گذاشتهچه قرضی میخوری؟ وابسته نمیشه ادم؟ بابام میگه ب ...

منم همه اینا رو دارم .نترس برو دکتر.خالت از بس خوب میشه که نگو.ی دوره میخوری بعد زیر نظر پزشک کم می‌کنی و بعدش قطع .نری دکتر کم کم  بیماریت بدتر میشه

ششمین کاربری 😒

منم همه اینا رو دارم .نترس برو دکتر.خالت از بس خوب میشه که نگو.ی دوره میخوری بعد زیر نظر پزشک کم می‌ ...

ترس از سکته دارم همش به یه چیزی ذهنم گیر میده 

شما خوب شدی؟ چه قرصی میخوری من کلردیازپوکساید دکتر عمومی داد ولی اونقدر اثر نداره

ترس از سکته دارم همش به یه چیزی ذهنم گیر میده شما خوب شدی؟ چه قرصی میخوری من کلردیازپوکساید دکتر عمو ...

چقدر شبیه منی.من مثلا ی لحظه قلبم ی دونه اضافه میزنه مغزم می‌ترسه و میگه داری سکته میکنی.بخاطر بارداری دارو هامو دکتر قطع کرد منم باید دوباره برم.تا وقتی دارو می‌خوردم خیلی خوب بودم پر از انگیزه 

ششمین کاربری 😒

چقدر شبیه منی.من مثلا ی لحظه قلبم ی دونه اضافه میزنه مغزم می‌ترسه و میگه داری سکته میکنی.بخاطر باردا ...

چی داده بود دکتر بهت

این دلسوزی برای مردم هم خوب میشه؟؟ میترسم برم قرص بگیرم بعدا بدنم عادت کنه سنم زیاد شد خواستم بخورم بدنم هیچی اثر نکنه