2777
2789

من تقریبا هر روز ۳۰ بار انجام میدم....در کل ورزش خوبی برای خانم هاست....شما چه انتظاری داری از این ورزش؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

من تقریبا هر روز ۳۰ بار انجام میدم....در کل ورزش خوبی برای خانم هاست....شما چه انتظاری داری از این و ...

یه مقدار عضلات لگنم ضعیفه

از کجا میفهمین درست انجام میدین؟من نمیدونم درست انجام میدم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مقدار عضلات لگنم ضعیفهاز کجا میفهمین درست انجام میدین؟من نمیدونم درست انجام میدم یا نه

چیز خاصی نیست که مطمئن باشم...بزن تو نت فیلمشو ببین توضیحاتشو گوش کن ببین کدوم قسمت ها باید انقباض رو حس کنی بعدش انجام بده

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉