2777
2789
عنوان

با شوهرم که همه چیز رو به خانوادش میگه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی یه دوستات رو که نمیشناسه رو کار کن به عنوان مراجع بره پیششو عین همین مشکلات رو براش بگه و ازش را ...

باید امتحان کنم

میگه تو حساسیت نشون میدید و گر نه اگر خانوادم این مسائل رو بدونند مهم نیست 

مثلا من یک کلاس ثبت نام می کنم دفعه بعد مامانش من رو می بینه میگه عه فلان کلاس میری

یا اتفاقی توی محیط کاریش میفته میره کامل برای خانوادش توضیح میده

کلا موضوعی نیست که از خانوادش مخفی باشه 

شغلت چیه بزار خرج کنه بابا خیر سرت شوهر کردی درسته خودت شاغلی ولی شوهر به چه درد میخوره اگه خرجیم ند ...

از اول همه چی پنجاه پنجاه بوده و سبک مدرن زندگیمون رو اداره کردیم الانم عادت کرده بهش میگم من از حقوقی که می گیرم هیچی پس انداز نمیتونم بکنم چون خرج خانه و خودم و قسط میدم میگه واااا پول رو چیکار می‌کنی البته تورم هم هست معلومه پول نمی‌مونه🤣

شوهر منم همینه

یه وقتایی خیلی دعوا میکردم باهاش سر این چند ماه اوکی میشد دوباره شروع میکرد

الان دیگه برام مهم نیست 

خیلی چیزارو اون مامان عفریته اش میدونه از شوهرم من نمیدونم

امروز به مامانش میگه فردا چه برنامه هایی دارم

فلان جا میخوام برم

فلان کارو کنم و.....

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
خیلی حس بدیه واقعا درک نمی کنم این رفتار رو

عین زنا میشینن با هم غیبت میکنن

حرفایی که مادرا با دختراشون میزنن و این دو تا با هم میزنن

حال آدمو بهم میزنن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
عین زنا میشینن با هم غیبت میکننحرفایی که مادرا با دختراشون میزنن و این دو تا با هم میزننحال آدمو بهم ...

همسر من دقیقا همینو میگه که تو با مامانت صحبت می کنی چه اشکالی داره منم با مامانم صحبت کنم

میگم من در مورد مسائل خصوصی مون صحبت نمی کنم بعدم من دخترم میگه خب منم پسرم

همسر من دقیقا همینو میگه که تو با مامانت صحبت می کنی چه اشکالی داره منم با مامانم صحبت کنممیگم من در ...

واااای دقیقا مکالمه ما هم همینه 😂😂😂😂

کلا مامانش عین دخترا رفتار کرده با پسراش

همه پسراشم خاله زنک و حال بهم زنن

مسائلی که هیچ ربطی به یه پسر نداره