2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خانواده ام کلا نمیرم ۶ ساله چون با شوهرم اختلاف دارن اعصابم نمیکشه مقاومت کنم

کلا با هیچکدوم شوم حرف نمیزنی؟چرا باشوهرت اختلاف نظر دارن؟

من با یکی از خواهرام که متاهل هست قهرم که حق دارم چون خیلی می‌رید به اعصبام ..ولی خب مادرم و خواهرای دیگمم واقعا باهام خوب نیستن .

سوال اول اره نه میتونم به شما بگم چرا نمی‌رم خونش نه به دیگران واسع همین همیشه میگن چرا نمیری خونه ف ...

اینجا که کسی کسیو نمی‌شناسه و آدم می‌تونه حرف دلشو بزنه ..ولی هرجور راحتی گلم ..خوبه که حداقل دومی رو نداری ؟ی سوال خانوادت گیر نمی‌دم چرا نمیای خونش ؟یا اگه اون شخص بیاد خونتون تو چیکار میکنی؟

اینجا که کسی کسیو نمی‌شناسه و آدم می‌تونه حرف دلشو بزنه ..ولی هرجور راحتی گلم ..خوبه که حداقل دومی ر ...

دلم نمیخواد اینجا زیاد از خودم بگم کلا تو دارم دقت کنی هیچ تاپیک هم ندارم 

چرا دیگران مخصوصا مادرم و برادرم سوراخم کردن از بس میگن 

منم هی میگم حالا میرم این عید عید بعد..... 

اونا از دل من خبر ندارن هیچکس خبر نداره 

خودشم پاشو خونه من نمیذاره نمیدونم می‌دونه دلیل نرفتنه منو یا چون من نمی‌رم اونم نمیاد در هر صورت اگر بیاد من خیلی رسمی مثل مهمان رفتار میکنم باهاش 

سرچی میشه بگی ؟فامیل کی تو میشه؟

داییم میشه

حالم ازش بهم میخوره

یه لجنیه ولی ظاهرش یه جوری حفظ کرده بقیه فکر میکنن بهتر از این مرد تو عالم وجود نداره

ولی من از کثافت کاریاش خبر دارم چه بیشرفیه

پشت سر منم کلی گوه خوری کرده بود پیش بقیه مرتیکه متوهم.

ولی چون من واسه پدر و مادرم مهم نیستم و ارزشی واسه پدر و مادرم ندارم ، ترجیح دادن که حرفای اون مرتیکه رو باور کنن و حتی مجبورم میکردن ازش عذر خواهی کنم!!

منم کوتاه نیومدم و چندین ماهه نه باهاش حرف میزنم و نه خونشون میرم

وقتی هم ببینمش رومو برمیگردونم.

اگه چیزی نگفتم که سرتا پای اون مرتیکه رو قهوه ای کنم ،  فقط به خاطر مامانمه 

درسته من واسه مامانم بی ارزشم ، ولی اون واسه من ارزشمند ترینه.

داییم میشهحالم ازش بهم میخورهیه لجنیه ولی ظاهرش یه جوری حفظ کرده بقیه فکر میکنن بهتر از این مرد تو ع ...

چقدر شرایطمون شبیه به همه ..منم خواهرم مثل دایی توعه و مامانمم مثل مامان تو و حتی شاید مثلش هم نیست ..بی همتا براش بی ارزش و بی اهمیتم ..و من دیگه دارم کم کم حسم رو بهش از دست میدم و تو چرا هنوز برات ارزش داره؟چی باعث میش

دلم نمیخواد اینجا زیاد از خودم بگم کلا تو دارم دقت کنی هیچ تاپیک هم ندارم چرا دیگران مخصوصا مادرم و ...

برای من مادرم و خواهرام بهم میگن تو دلت پاک نیست که باهاش حرف نمی‌زنی و نمیای خونش .یعنی درحدی خانواده بدی دارم که بهم حق ناراحت شدن و کناره گیری از افراد بد و سمی رو نمی‌دن و بهم میگه تو دلت پاک نیست 😑💔