2777
2789

امروز روز اول خواستگاریمه بعد ما چون شهرستانی هستیم خیلی پایبند رسم و رسومیم میخواستم بدونم مثلا کی باید بیام از تو اتاق اصلا باید برم تو اتاق یا همون اول که وارد میشن منم باشم میوه شیرینی و چای حتما باید من بیارم؟وقتی اومدن به همه یکی یکی سلام کنم یا نه کلی سلام کنم کافیه کلا هرچی تجربه دارین لطفا در اختیارم بزارین هیچی بلد نیستم😂🙏🏻

از همون بدو ورود حضور داشته باشه میان داخل دونه دونه سلام کن پذیرایی هم فقط اب میوه یا چایی با توعه

بقیه رو مادر خواهر یا برادرت زحمت میکشن

کاربری قطع دسترسی~

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شیرینی و چای رو ببر توی کوچه بهشون بده قبل اینکه بیان تو😐😂

خب دختر جان توی خونه وایسا اومدن تو سلام کن با زنا دست بده بعد گل و شیرینی رو بگیر برو توی اشپزخونه تا وقتی که مادرت صدات کنه چایی رو بیار و شیرینی و بعد بشین

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

من خودم یه پنج دقه بعد وارد شدم ولی ازهمون اولم حضور داشته باشی بنظرم مشکلی نباشه اگه جلسه رسمی هست قطعی اوکیه چایی ببر اگه نیست نیازی نیستمن خودم جلسه اول پذیرایی نکردم مامانم انجام داد جلسه اصلیه فقط شیرینی بردم باز چایی نبردم بستگی به رسم شهر خودتونم داره البته

ریلکس باش عزیزم 

با خانوما یکی یکی سلام کن با آقایونم بسته به جو خانوادتون اگه بشدت مذهبی هستین کلی سلام کنین بهتره

پذیرایی هم مثل مهمون عادی

درباره خواسته هات محکم باش و از قبل به پدر و مادرت بگو که هماهنگ باشین، تو اتاق هم معمولا خانواده پسر پیشنهادشو میدن

بعدشم سریع جواب منفی یا مثبت نده، چندین جلسه آشنا بشین

با خودت و خواسته هات هم روراست باش

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

تو حال باش وقتی اومدن سلام کن بزرگا بهت میگن چای ببر شیرینی و میوه و ظروف دیگه هم رو میز بچین قبل اومدنشون اگه خوشت ازش نیومد لب به شیرینی نزن

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

از اول تو هم باش

کنار بقیه بایست وارد که شدن سلام کن ؛ مثل خانواده ات. دیگه حتما تک تک میشه. چون اونا که وارد میشن یه سلام کلی که نمیکنن که بقیه هم فقط یه جواب کلی بدن....

پذیرایی هم بقیه انجام بدن. اگر رسمتون هست تو انجام بدی؛ فقط یه موردی انجام بده.مثلا فقط شیرینی. که مثل میوه سنگین نباشه و یا مثل چای سخت نباشه اذیت بشی

از اول تو هم باشکنار بقیه بایست وارد شدن که سلام کن ؛ مثل خانواده ات. دیگه حتما تک تک میشه. چون اونا ...

اون چون جلسه اول نمیشناسی ممکنه یکم استرست بیشتر باشه اگه سختته چایی نبر درحد شیرینی کافیه برا خودم اینشکلی بود ترسیدم بریزم ابروریزی بشه 😅