2777
2789

۲۰ سالمه چندین ساله عقد هستم غذا نمیده دستم فقط برا کلفتی و کارای دیگه منو میخواد 

سه چهار ماه پیش دوتا سیب زمینی داد دستم سرخ کردم در صورتی که بهترین دست پخت رو دارم هر وقت درست کردم عالی شده بهش گفتم مامان می‌خوام شبی بادمجون شکم پر درست کنم گفت نه نمی‌خواد و .. این چرت و پرتا کارمون به فهش کشیده شد گفتم عروسی کنم برم خونه خودم تف تو صورتت نمیندازم 💔💔💔غذا هیچی نمی‌ده دستم میگه تو خو بلدی نمیخوا درست کنی😭😭

یه بار دمنوش درست کردم داخل چای ساز جلو خاله ام که باهاش رودربایستی داشتم اومد دمنوش هارو ریخت بیرون قیافه من:💔😳 قیافه خالم:😍 قیافه مامانم:😡 

و جلو پسر خالم و خالم بهم گفت بی همه چیز 💔🖤

خیلی مخالف اینه آشپزی کنم در صورتی که هر وقت درست میکنم بهترین میشه🖤💔الآنم تو اتاقمم حوصله که برم حموم ندارم😭😭😭نامزد عوضیمم خونه اش رو تعمیر نمیکنه عروسی کنم برم

شما هم مثل من آشپزی نمیکنید خونه بابا؟ 

خواهراش و شوهراشون و پسراشون میان میخورن و میرن اونوقت دوتا سیب زمینی میخوام‌ شام درست کنم نامزدم بیاد میگه ما نداریم اون بخوره همش حالا اون بدبخت سالی یه بارم شام نمیخوره خونه ما

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

واسه اینکه نمیذاره اشپزی کنی پسته؟؟؟؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری ندارم با رفتار مادرت که درست نیست

ولی نگو بعد عروسیم تفم تو صورتت نمیندازم پدرومادر بد هم باشن پشتوانه آدم هستن حتی نمایشی

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

الآنم زنگ زده به بابام حسابی شکایتم می‌کنه کلا لحنش یه جوریه که انگار مادرم نیست واقعاً هم نیست

مجنون حسینم دلتنگ ابوالفضل 🖤ــ دانشجو مملکت ـ متولد 84---- خدایا قربونت برمممم اونقدر خجالتم نده می‌دونم چقدر منو دوست داری 🕋🕋😭😭😭❤️❤️❤️❤️❤️نه بخاطر نعمت های قشنگت  بلکه بخاطر اینکه خیلی بهم توجه داری 😭😭❤️❤️❤️❤️🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

خیلی بی ادبی که گفتی تفم تو صورتت نمیندازم. 😐😐هرچی باشه مادرته ، خونشه دوست نداره بده دستت

خب ظرف شستن و جارو برقی هم پس نده دستم 

شاید دلش از صدجای دیگ ازش پره

همیشه همینه با کلی غر زدن و بدبختی می‌ذاره یه کوفتی بعد صد سال درست کنم دست پختمم عالی

ای کاش یکی هم نمیذاشت من اشپزی کنم😐

این دوره هم تموم میشه میری سر زندگی خودت سعی کن تا میتونی بدون دلخوری و تنش باشه انقدر اونجا اشپزی کنی که حالت از اشپزی بهم بخوره

اونو که قرار نیست خراب کنی😂😂غصه نخور میری خونه خودت انقدر آشپزی میکنی که خسته بشی

کاش بمیرم همین الان کاااش🖤🖤تیکه تیکه بشم💔💔از همه بدم میاد مخصوصا از این زن 

همیشه همینه با کلی غر زدن و بدبختی می‌ذاره یه کوفتی بعد صد سال درست کنم دست پختمم عالی

درکت میکنم... دیشب از دست مامانم نفس تنگی شدید گرفته بودم انگار منو از سر راه پیدا کرده خدا شاهده.... اصن هیچ احساس مسیولیتی در قبالم نداره