یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم ببخشید تو ی تاپیک کامنت داشتین درباره سقط تو چهار ماهگی عذر میخام ک یاراوری میکنم میدونم ...
سلام عزیزم ، از اتفاق پیش اومده براتون خیلی متاسفم، منم همچین دردی رو کشیدم ، حتما حکمتی هست آرامش داشته باش، من ساعت ۱۰ شب بستری شدم بیمارستان ۳ تا قرص زیر زبونی به فاصله هر یک ساعت بهم دادن، بعد من لرز کردم شدیدددددد تو تابستو بود، سریع برام هیتر برقی اوردن دندونام بهم میخورد، بهم گفتن از عوارض قرصه ، بعد دردای کم اولش مثل پریودی داشتم و لکه بینی، راه میرفتم اولش، بعد ساعتای ۲ و ۳ خونریزیم بیشتر شد و پرستار گفت دیگه از تخت پایین نیا، معاینم میکردن و اینا، کم کم دردام بیشتر شد ولی قابل تحمل، ساعتای ۵ دردام شدید شد کمرم حس میکردم داره از وسط دو نصف میشه، پرستار گفت دردات شدیده دیگه زایمان میکنی تا یه ساعت دیگه و نزدیک ساعت ۶ دفع شد و من گفتم لطفا اصلا بچه رو بهم نشون ندین طاقت ندارم و سریع همه چی جمع شد و دردام صفر شد، اومدن معاینه گفتن خونریزی زیاده و بقایا، دکترم گفت ساعت ۸ کورتاژت می کنم ، رفتم اتاق عمل دیگه متوجه نشدم بیهوش بودم، بعدم که عصرش مرخصم کردن ، البته هرکسی بدنش فرق داره ، ممکنه شما زودتر زایمان کنی ممکنه دیرتر ، تنهاییش خیلی سخته ولی خدا هست ، من فقط حضرت زهرارو صدا میکردم، من از لحاظ روحی سخت تر بود برام تا جسمی، روحم داغون شد اون مدت ، وای یادم افتاد افسردگی گرفته بودم، ولی بعد از هر سختی راحتی هست، انشالله فرزند سالم بغل بگیری عزیزم ، فرزندی که سالم نیس دردش از این سقط صد برابر بدتره، تا آخر عمرت باید غصه شو بخوری ، پس صبور باش و تسلیم ، خدا کمکت میکنه
سلام عزیزم ، از اتفاق پیش اومده براتون خیلی متاسفم، منم همچین دردی رو کشیدم ، حتما حکمتی هست آرامش د ...
ممنون ک وقت گذاشتی
خودم خیلی دو دلم ی دل میخام نکهش دارم اما وقتی فکر میکنم اون بچه جز من هیشکی و نخاهد داشت خودم تا اینجا بارداری و ویار فوق العاده سختی پشت سر گذاشتم هیشکی ی لیوان ابم دستم نداداگر ی روز من نباشه ی بچه با بیماری چجوری دووم بیاره