2777
2789

چجوری تونستید تقلب بکنید و روشش هم بگید

من میخواستم گوشی و ایرپاد ببرم که اونجا به یکی وصل بشم جوابارو بگه 

اما نتونستم با دستگاه فلز یاب مارو می‌گشتن

اگه گوشی رو خاموش کنیم بازم دستگاه بوق میزنه؟

یا اینکه بگم سوتینم بخاطر مدلش بوق میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچچچچچ وجهههههه این کارو نکن!!!

تاکید می‌کنم به هیچچچچ وجهههه 

آبروت میره هیچ!!! نابود میکنی خودتو و زیر سوال میری! اگه شده بری سفید بدی این کارو بکن ولی گوشی نبر... به بعدش نمی ارزه!!

اگه پیدا کنن محروم میشی از امتحانا

ارزششو داره؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

من واسه امتحانات توی پام می‌نویسم و جوراب رو میکشم روش اصلان هم نمیگردن

من چون سوالات نهایی رو دارم و ۵ دقیقه قبل از جلسه بهم میرسونن واسه همینه

پارسال ما دستگاه فلز یاب نداشتیم امسال اوردن

کسی که تو امتحانات نهایی تقلب میکنه هیچ فرقی با آدمای سهمیه بگیر نداره و حق بقیه گردنشه خدا هم تا بنده اش نبخشه نمیبخشه 

میخوای دهم تا قبل اون تقلب کن دانشگاه تقلب کن ولی تو امتحان نهایی نکن 

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

درست نیست اینکار

حق خیلیا اینجوری خورده میشه

واقعا نمیدونم با چه امیدی دارم میرم کنکور بدم که پزشکی بیارم..

یسریا که سهمیه دارن،یسریا پارتی دارن،یسریا پول دارن،یسریاهم تقلب میکنن

منم نشستم دارم واسه خودمو جدوابادم تلاش می‌کنم تهشم آبیاری گیاهان دریایی میارم

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....