2777
2789
عنوان

ما رفتیم عزت زیاد ❗️

723 بازدید | 33 پست

بمونید با سایت وزین نی نی سایت همه با هم

دیگه حوصله این سایت و کاربرای فحاشش و نی نی یارهایی که حتی حوصله دو خط خوندن هم ندارن ، و فقط نگاه می کنن ببینن کی بیشتر شلوغ کرده 

ندارم !

ثبت میکنم که دیگه نیام

دفعه قبل دو سال پام هم اینجا نذاشتم

برای هلهله شادی کردن ِ مادرهایی که از مرگ یک کودک خوشحالی کردند

این بار دیگه برای همیشه

بای بای سایت وزین! نی نی سایت 

برمیگردیم به زندگی درست .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

موفق باشی 🪻

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

چرا شما بری.  همون که پاچتو گرفت باید بره 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یادمه منم دوسالی رفتم ولی بازم برگشتم اینجا چند روزه انقدر فشار اومده بهم انگار جنگله با قانون جنگل هم اداره میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به دلیل مشکل فنی سایت با این اکانتم . ⇜ "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند.⇝☚ تاریک اندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... ☛

جاتون خالی خواهد بودانقدر کاربر خوب از دست داده این سایتدستت رو سر من

فکر کنم نوبت من و شمام باید برسه

از دست دفاع کردن نی نی یارا از افغانیا و کاربر مامان پرهام

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

فکر کنم نوبت من و شمام باید برسهاز دست دفاع کردن نی نی یارا از افغانیا و کاربر مامان پرهام

و دگم های مذهبی نما

صبح باز توی یه تاپیک چند نفره با دشنه حمله کرده بودن

نی نی یارم کاری بهشون نداره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یادمه منم دوسالی رفتم ولی بازم برگشتم اینجا چند روزه انقدر فشار اومده بهم انگار جنگله با قانون جنگل ...

منم دیگه زیاد فرصت نمیکنم بیام ماهی یکی دوبار ولی همون قدر هم اعصابمو به هم میریزه سالها پیش که عضو شدم خیلی چیزها از اینجا یاد گرفتم ولی الان هربار که میام با اعصاب متشنج سایتو میبندم

چرا یه حس غربتی میگیرم از رفتن کاربران ؟؟ همینجوری نخبه های کشور رو هم فراری میدن متاسفانه 🥲🥲

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

منم اخیرا کمتر میام خیلی سال اینجا وقت تلف کردیم وقتشه به جای این همه انرژی منفی اینجا بریم زندگی مون بسازيم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

و دگم های مذهبی نماصبح باز توی یه تاپیک چند نفره با دشنه حمله کرده بودننی نی یارم کاری بهشون نداره

وایییی این مذهبی نماهای مدافع آل.ت تناسلی مردانه

ک ادعاشونه این همه دختر کشی بخاطر بی حجابیه 

دیشب ب منم حمله کردن

نی نی یار معمولا کسی ک فحش میخوره رو تعلیق میکنه 

الانم ی افغانی چندتا تایپیک زد و نی نی یار تعلیقش نکرد

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

منم میرم

متاسفانه من موقع بدی اومدم مناسبم نبود 

با یه تصور خیلی خوب از هموطن هام وارد شدم و هنوز تو جامعه نرفته هم نسبت به همه نفرت دارم هم وحشت

فقط و فقط ازین به بعد اگه سوالی داشتم که نیاز داشتم حتما بپرسم میام