سلام من یه ماه از تایم پریودم رد شد بی بی چک زدم چند بار منفی بود و دیروز رفتم متخصص زنان سونو انجام داد و گفت باردار نیستی منتها سمت راست رحمت کیست های ریز داری و برای شروع پریودیم دو تا آمپول پروژسترون نوشت و زدم و داروهای مثل مگنیفورت و قرص استرومارین و قرص آگنوگل تجویز کرد تا بخورم اینا عوارضی مثل لک صورت یا چاقی ندارن ؟؟؟ برای تنبلی تخمدان و کیست رحم چیکار انجام دادین که بهتر شد ممنون میشم تجربه هاتونو در مورد این قرص ها و این مشکل بگین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله کیست پنج سانتی و تنبلی تخمدان شدید البته من فقط پیاده روی میکردم با تردمیل روزی۴۵ دقیقه و ساعت خ ...
من تحرکم بد نیست ولی جدیدا شیرینی جات و هوله هوله های مغازه ای زیاد خوردم از همونم میتونه باشه ؟ و اینکه از ۵۴ به ۶۰ کیلو رسیدم افزایش وزنم تاثیر داره ؟
ارع دیگه کلا باید رعایت کنی مثلا لبنیات نخور اصلا خوراکی سوپر مارک رو نخور کلا همشون مواد نگهدارنده ...
نه عزیزم فعلا قصد اقدام ندارم ولی خب پریودام خیلی نامنظم شده و دکتر هم که گفت کیست داری نگرانم بعدا برای بارداری به مشکل بخورم ! دلم میخواد بدنم و رحمم به حالت نرمال برگرده و کیست نابود بشه