2777
2789
عنوان

باردار😐مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 37 پست

من خواب میدیدم این خونه که مستاجریم بلند شدمب رفتیم یه خونه بزرگ بزرگ گرفتیم اجاره بعد پسرم که الان6سالشه اونجا سه سالش بود هی به شوهرم میگفتم چرا این حونه به این بزرگی اجازه کردی واسه چیمونه پول نداشتیم چطوری اجاره کردی چقدر اجاره ش اونم گفن ارزون داده ماهی4 تومن

بعد بیدارشدم تعبیرش چیه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حست جالبه

بنظرم همه مادرا اون حس رو دارن در واقعیت

و خدا میخواسته چون من علاقه ای به ازدواج ندارم و بچه دوست ندارم کاری کنه علاقه داشته باشم 

ولی تلاشش بی تاثیر بود🤣

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

منم از این خوابا ۲ بار دیدم ولی بشدت حس و حال خوبی داشت و وایب مثبت اش رو حس میکردمحتی توی زندگیم تا ...

جالبه😐

کاربر جدید نیستم حس ششم واو قدیمی اگه یادتونه🥲میشه برام سوره کوثر بخونی به عشقم برسم🥹🤍

من مجرد بودم این خواب رو دیدم ازدواج کردم

اخه ببین من خیلی خوابای مربوط به حاجتم میبینم اینکه به اون شخصی ک دوسش دارم برسم ممکنه این خواب ازدواج باهاش؟😂🥹

کاربر جدید نیستم حس ششم واو قدیمی اگه یادتونه🥲میشه برام سوره کوثر بخونی به عشقم برسم🥹🤍

حتما نگرانی هنگام رابطه که حامله بشی روش پیشگیریتون چیه؟

چییی؟😐😐پشمامممم چی میگی عموو🤣

با پارتنرم رابطه ندارم ک استغفرالله😐

جدی؟ شما بلدی تعبیر کنی؟

عزیزم میگن خواب رو نباید برای هر کسی تعریف کرد، و اگر کسی خوابش رو تعریف کرد باید به بهترین نحو تعبیر کنی، به قول مامانم زبونت رو همیشه خوب بچرخون، خوشبخت باشی الهی.

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
عزیزم میگن خواب رو نباید برای هر کسی تعریف کرد، و اگر کسی خوابش رو تعریف کرد باید به بهترین نحو تعبی ...

مرسی عزیزم🤍