2777
2789
عنوان

بهترین موسسه زبان

165 بازدید | 7 پست

خانما من سطح زبانم متوسط رو به پایین هست 

یعنی روون نمیتونم صحبت کنم اما خب اکثر چیزا رو میفهمم تا پری اینتر مدیت ۱ کانون ایران رفتم و دیگه نرفتم 

الان باز می‌خوام شروع کنم اما وقت  کلاس حضوری رو ندارم و تمرکزم روی اسپیکینگ هست 

چون کلاس آنلاین فرق نداره کدوم شهر باشه کلاس زبانم ترجیحا می‌خوام یه کلاس زبان برم که تمرکزشون روی آموزش آنلاین باشه بتونن توی آموزش آنلاین هم مثل حضوری تدریس کنند و مجبور نشن فارسی صحبت کنند و‌...

تحقیق کردم یکم 

موسسه ایران اروپا شنیدم ، اسپیکان شنیدم ، رسپینا تاک شنیدم 

حالا نمی‌دونم کدومشون دقیقا بهتره 

شما هم اگر پیشنهادی دارید میشه بگید❤️

میشه،بلاخره🌄🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کانون زبان ایران آنلاین کلاسم و همش انگلیسی صحبت میکنن ، بد نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

کانون زبان ایران بعد کرونا تمام کلاساش مجازی شده بود الانم فک کنم ادامه میدن اگه بخوای مجازی باشه می ...

ایران کتاباش بر اساس آکسفورد یا کمبریج نیست ،

وگرنه خودم میرفتم ایران ادامه میدادم 

میشه،بلاخره🌄🌱
کانون زبان ایران خودش کلاس انلاین هم داره. البته چون سطح زبانت بد نیست با یوتیوب هم میتونی ادامه بدی

یه مدت 

Oxford word skills

Grammar in use

میخوندم و با یوتیوب پیش میرفتم 

اما حقیقتا برنامم فشرده هست روزایی که امتحان دارم استمرار رو ندارم و قطع میکنم زبان رو و میشینم واسه امتحان میخونم 

اما خب زمانی که با کلاس زبان پیش برم استمرار بهتری دارم

میشه،بلاخره🌄🌱

من آنلاین درس میدم .میتونی جلسه معارفه با هم داشته باشیم و اگر دوست داری ادامه بدی. آی دی تلگرام  و ایتا: pinklutus 

مدرس زبان انگلیسی تماس در تلگرام و ایتا  برای رزرو کلاس: pinklutus