2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من سال ۹۹ کنکور داده الان اخرای پزشکی هسن

خانواده ای که نگم واست پدر اعتیاد شدید 

طلاق دعوا اصن افتضااااااااااااااااح

شد رتبه ۹۰ بدون هیچ گونه سهمیه

برا من تعریف میکنه میگه ۱۲ ساعت میخوندم احساس میکردم کمه واقعا ۱۴ ساعتم میخونده

داداششم همچین از رتبه۱۳۰ هزار شد ۷۰۰

میپرسم چطور اخه شرایط خیلیی بد بود

گفتن چاره ای جز درس خوندن نداشتیم

حتی بعضی مواد خوردنی حین درس رو فامیل ها براشون میاوردن🙂

پسر داییم دانشگا شریف میخونه رتبه اش یادمه شده بود ۲۲ خواهرش هم داروساز شد رتبه اش ۱۰۰ و خورده ای بود 

ولی واقعا داییم اینا ارتباطشون رو با همه قطع کرده بودن 

و این دوتا هم مخ بودن و تیزهوشان و نمونه و از اونور ۳سال دبیرستان رو فول میخوندن یادمه داییم نگاه تلوزیون میخواست کنه میرفت جلوش مینشست صداشوو انقد کم میکرد که اونارو اذیت نکنه 

بعد هرکدومشون هم اتاقشون کوچیک بود ولی انصافا پر از کتاب و مثل چی علاقه داشتن ب درس خوندن 

الانم خیلی موفقن 

بنظر من اول اینکه داییم اینا فهمیدن که بچه هاشون استعداد داره دوم اینکه خودشون هم خیلیی علاقه داشتن ب درس خوندن 

و خیلی هم تلاش میکردن جوری که از همه خوشیا و ناخوشیا میزدن مثلا پدربزرگشون مرد حتی حاضر نشدن برن تشیع جنازه اش یادمه 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

همسر من سال ۹۹ کنکور داده الان اخرای پزشکی هسنخانواده ای که نگم واست پدر اعتیاد شدید طلاق دعوا اصن ا ...

وای به به همچین آدمایی شگفت آور هستن ایول به ارادشون 👌

منم دوست دارم زیر صد بشم امسال همه تلاشمو میکنم 

مرسی ازتووون 🤍🌷

پسر داییم دانشگا شریف میخونه رتبه اش یادمه شده بود ۲۲ خواهرش هم داروساز شد رتبه اش ۱۰۰ و خورده ای بو ...

چه قشنگگگگگگ آره بعضی آدما خیلی علاقه دارن به درس و اینا درسته 

من نه علاقه آنچنانی دارم نه باهوشم نه چیزی هم اینکه از دهم نخوندم 

ولییییییییی می‌خوام یه سال تموم بخونم مثل اونا از همه چی بزنم همه چی 

و تشنه یادگیری بشم و بخونم از تمام نیروم استفاده کنم 

دوست دارم منم رتبم زیر صد بشه و مثل اونا به خودم افتخار کنم و زندگی موفقی داشته باشم 

مرسی از شماااااا 🙏

چه قشنگگگگگگ آره بعضی آدما خیلی علاقه دارن به درس و اینا درسته من نه علاقه آنچنانی دارم نه باهوشم نه ...

انشالله عزیزم شما تلاشتو بکن که تو اینده شرمنده خودت نشی 

این خوشیای دوروزه هم زود گذرن تو فردا اگ ب موفقیت برسی این خوشیا ده برابر میشه فقط کافیه ی مدت دلبستگی هارو دور بندازی و رو هدفت تمرکز کنی و تا اخر عمرت لذتشو ببری 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

انشالله عزیزم شما تلاشتو بکن که تو اینده شرمنده خودت نشی این خوشیای دوروزه هم زود گذرن تو فردا اگ ب ...

حرفاتون واقعا با ارزش هستند برام 

درسته واقعا همینه که شما میگید 

براتون آرزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم 🤍✨