2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بیشتر تو اجتماع باشم ببینم تاثیر داره یا ن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

برید یه مغازه شلوغ بشید فروشنده. رفع میشه .

هرچی تنها  بمونید بدتر میشه

من قبلا داشتم 

ورزش هوازی هم حتما باید حداقل ماه برید.

تایپیکم با عنوان تجربه درمان افسردگی خودم بخونید 

من خودم از صحبت کردن میترسیدم چون هر وقت میخواستم صحبت کنم از بچگی بازام بد جوابمو میداد وضعیت اعتماد بنفسم صفر بود و ۹۹ درصدش تقصیر خانوادم بود 

اول از سلام کردن با لبخند شروع کردم خواستم نشون بدم نسبت ب کسی گارد ندارم و کم کم حتی با اینکه میترسیدم وارد جمعا شدم 

سعی کن تبدیل ب ادمی بشی ک توجه ها سمت توعه

میدونی کشور ما اقتصاد خوبی نداره و ما واسه پیشرفت خودمونم ک شده مجبوریم خجالتی نباشیم 

همه چیزایی که من دارم 🙁

دوست و رفیق هم نداشتی تو زندگیت؟

من که دریغ از یه نفر اصلا نمیدونم بقیه چجوری با دیگران صمیمی میشن امسال میخوام برم کلاس فن بیان هر چند که حس میکنم بی‌فایده ای

هیچکس از همکلاسی دعوتم نمیکنه جایی همه باهام سرد برخورد میکنن بهترین سال های عمرم داره اینجوری میگذره...