2777
2789

دیدید بعضیا رد میشن بوشون‌میمونه ؟ یا بوشون قبل خودشون میاد . ؟ برام‌ماندگاری خیلی مهم‌نیست پخش بو مهمه چه عطری اینجور دیدی

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کار جنبه خودنمایی داره و اگ معتقدی 

حرامه

عطرتو بذار کسی ک هم اغوشش میشی متوجه بشن بقیه ب درک

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

هر عطری بگی امتحان کردم هیچ کدوم اونقدر پخش بو نداشتن فقط عطر های مردونه خوبن هم پخش بو دارن هم ماندگاری

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگه عطر با پخش بوی خیلی بالا بخوای بایذ بری سراغ عطر های گرم ولی عطر های گرم رو نباید تابستون استفاده کنی باعث حالت تهوع خودت و اطرافیانت میشن

نارسیسو پودری

تام فورد لاست چری

کازاموراتی لیرا

اینا خوشبوعن

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
کجا اصلش میشه پیدا کرد؟

من از یه پیج سفارش دادم فکر‌ کنم اصل بود چون خیلی بوی خوب و موندگاری داشت رایحه اش نارگیل و عسل بود 

آمواج هانر هم خیلی خوبه مخصوصا برای تابستون اون رایحه اش گلی هست