2777
2789
عنوان

یه عطر بگید که تو خیابون رد شم بقیه برگردن نگا کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 28 پست
این کار جنبه خودنمایی داره و اگ معتقدی حرامهعطرتو بذار کسی ک هم اغوشش میشی متوجه بشن بقیه ب درک

اولا که من میخواستم لپ‌مطلب رو بروسونم منظورم‌این بود که یه همچین عطزی میخوام بزنم نگفتم میخوام برم خیابون اینو بزنم . دوما این مساله اصلا به شما مربوط نیست خانم لطفا مودب باشید و سرتون به زندگی خودتون . 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
هر عطری بگی امتحان کردم هیچ کدوم اونقدر پخش بو نداشتن فقط عطر های مردونه خوبن هم پخش بو دارن هم ماند ...

منم عطر مردونه میزنم بیشتر . دقیقا اونا پخش بوشون ماندگاریشون بیشتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عطر با پخش بوی خیلی بالا بخوای بایذ بری سراغ عطر های گرم ولی عطر های گرم رو نباید تابستون استفاد ...

یعنی عطر سرد پخش بو نداره معمولا ؟ یا این پخش بو ب برند مربوطه 

اولا که من میخواستم لپ‌مطلب رو بروسونم منظورم‌این بود که یه همچین عطزی میخوام بزنم نگفتم میخوام برم ...

تو نیازی نیس عطر بخری خودتو نشون بدی دهنتو ک وا کنی بوی تفنن میزنه بیرون همه میفهمن بوی چی میدی خودتو اذیت نکن

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

تو نیازی نیس عطر بخری خودتو نشون بدی دهنتو ک وا کنی بوی تفنن میزنه بیرون همه میفهمن بوی چی میدی خودت ...

با توجه به نوشته تو بیوت معلومه صلحیم با خودت نداری که مودبانه نمیتونی پاسخ بدی ❤️ چخبره درونت ؟ کامل مشخصه پر از  سرکوب و عقده ای ❤️❤️  بعدش هم تفنن نه خانم با ادب اون تعفنه  عزیزم !🤣 اونیکه این کلمه رو بعنوان فحش قبلا برات استفاده کرده انگار اشتباه نوشته 

اندازه دو کلاس زبان فارسی که تونستی حرف بزنی بعد جوابتو میدم و الا   پاسخی ندارم  برای بیسوادی چون شما 

با توجه به نوشته تو بیوت معلومه صلحیم با خودت نداری که مودبانه نمیتونی پاسخ بدی ❤️ چخبره درونت ؟ کام ...

از اونجایی که ذهنت متعلق به عهد بوقه و هنوز با عطر غلیظ از خیابون رد شدن واست کار شاخی به حساب میاد

پس انتظار ندارم

که درکی از کیبورد هوشمند متصل به هوش مصنویی دنیای روز داشته باشی من ت رو میگم و بقیش خود ب خود نوشته میشه از اونجایی ک همزمان مشغول چند کار دیک با تایپم هستم

و توام ارزششو نداری حوصله تصحیح املا رو ندارم

ضمنا بیسواد تویی ک فک میکنی تفنن فحشه

تفنن به زمان دلالت داره

حالا برو عطرتو برن خانوم خزک بلکه چیزی شدی

اگر جواب ریپلای توهین آمیز ، بی منطق و مغالطه آمیز ، مشرکانه ، غرب زده ، ضد دین و....شمارو ندادم بدون به عنوان یه دختر فرهنگی در شان خودم ندونستم باهات دهن به دهن بذارم. بالاخره یه فرقی باید بین شخص من و تو باشه دیگه🤓           

از اونجایی که ذهنت متعلق به عهد بوقه و هنوز با عطر غلیظ از خیابون رد شدن واست کار شاخی به حساب میادپ ...

وقت گرانقدرمو از سر راه نیاوردم پس پاسخی به اهانت همچون فرومایه ای مثل شما نمیدم . در حوصله م نمیگنجه . حالا شمای بیکار باز بشین یه تومار فحش تایپ کن 😅

یعنی عطر سرد پخش بو نداره معمولا ؟ یا این پخش بو ب برند مربوطه

عطرهای سرد هم پخش بو دارن و قطعا ب برند مربوطه 

ولی کلا اگه بخوای از لحاظ ماندگاری و پخش بو سرد و گرم رو مقایسه کنی خب گرم ها یک درجه بالاتر هستن

اگه کلا میخوای یک عطر بخری ک تمام فصول ازش استفاده کنی ب نظرم برو سراغ عطر های معتدل

یعنی عطرهایی ک نه سردن و نه گرم 

پخش بو و ماندگاریشونم خوبه

مای وی

گوچی فلورا

کازاموراتی گرن بالو 

اینا هم معتدلن و هم پخش بوی خوبی دارن و گلی هم هستن 

ولی کلا شما اگه میخوای هزینه کنی و عطر بخری یهو نرو چند میلیون پول بده ک عطر بخری چون ممکنه اصن یک هفته استفاده کنی ببینی از بوش خوشت نمیاد 

اینایی رو ک گفتم برو مغازه عطر فروشی تستشون کن

ببین با کدوم بیشتر حال میکنی

بعد دکانت ده میل یا بیست میل بخر ک یکی دوماه ماه استفاده کنی

اگه واقعا خوشت اومد و اوکی بودی بعذ برو هزینه ی زیاد بده و صد میل اشونو بخر

حتی میتونی برای تست از برندهای ایرانی استفاده کنی ک میان مشابه عطر اصل رو تولید میکنن

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
عطرهای سرد هم پخش بو دارن و قطعا ب برند مربوطه ولی کلا اگه بخوای از لحاظ ماندگاری و پخش بو سرد و گرم ...

خیلی خوب توضیح دادی ممنون ❤️❤️❤️❤️

من حضوری نمیخرمانلاین همیشه خرید میکنم و خب این سوالت باز بستگی ب عطرش داره

اط چ پیجی میگیری ک مطمعنیک